Honnan tudom, hogy tüzel a cicám?
Figyelt kérdés
Vemhes volt, meg is szült, a kiscicákat elrejtette valahova, de mostanában állandóan itthon van, nem jár el, ezért gondolom, hogy elpusztultak a kicsinyei. Tegnaptól kezdve érdekesen nyávog, már nem egy kandúr meg is jelent az udvarban. Tüzel a cicám?2011. ápr. 29. 10:15
1/4 anonim válasza:
Lehetséges.
Bár a mi cicánk ivartalanított, mégis szerintem megérzi, mikor "itt lenne az ideje..". Szóval érted.. :)
Olyankor ha simogatom feltolja a seggét, meg olyan bután viselkedik. Ma pl egész reggel szaladgált és nyávogott közben :/
2/4 ...Gábor... válasza:
Hát a mi macskánkat nem is kell simogatni tüzelés időba magátal felnyomja a seggét.xD.Meg sokat fog nyávogni és sokat fog dörzsölődni hozzás is és minden féle dologhoz ami az útába kerül.:D.
3/4 anonim válasza:
Hát ha nincsenek vér foltok nem.És az normális ,hogy egy lány macska keresi a kandúrokat akkor is ha nem tüzel.
4/4 anonim válasza:
szia!
A mi cicánk egy éves és nála is most jelentkeztek a tünetek!
Olyan furcsán néz rám,furán nyávog,dörgölőzik a lábamhoz, huzza magát a földön!
Ezek a tünetek!De ha jól ismered a cicádat egyből lehet tudni hogy "baj"van:)
Szerintem tüzel a cicád, de ha 10 percig nézed és figylesz rá, kiderül könnyen mi is a nagy baj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!