Lehet hogy vak a kiscicám? 2hetes és nem nyílt ki a szeme mint a testvéreinek, hanem gennyes, be van gyulladva, hiába kamillázom.
Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 19:42
11/23 A kérdező kommentje:
*tudja
2011. ápr. 28. 20:02
12/23 anonim válasza:
genny miatt orvos!! akkor már baj van!!
14/23 anonim válasza:
ne kenj már rá semmit nehogy még nagyobb baja legyen és isten őrizz hogy húzogasd abból lehet a legnagyobb baj ha szétfeszíted neki véletlenül
15/23 anonim válasza:
de az ecet az nem jó rá? vagy egy kis erőspista :D:D
17/23 anonim válasza:
Kamilla teát főzzél. Amikor langyosra hűlt egy kis vatta darabbal tisztítsd ki a szemét. Rendbe fog jönni. Sokszor a házi praktikák jobbak, mint bármilyen csodaszer.
18/23 A kérdező kommentje:
Kamillázom neki már napok óta.Ma voltam, gyógyszertárban, mivel nem értem el az állatorvost, és vettem kenőcsöt meg krémet.A patikus azt mondta, ő használta már a cicáinál és bevált.Remélem nálunk is!!!:)
Köszönöm a segítő válaszokat!:)
2011. ápr. 29. 09:22
19/23 A kérdező kommentje:
Jah és már résnyire kinyitotta a szemecskéit, most ismerkedik a világgal:)
2011. ápr. 29. 09:23
20/23 anonim válasza:
Tipikus kölyökkori szembetegség. Remélem beválik amit vettél, de ha nem akkor sürgősen vidd orvoshoz és ne kamillázgasd mert az éppen nem jó semmire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!