Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak, ha a 2,5 éves...

Mit csináljak, ha a 2,5 éves cicán csak a kiscicáknak való junior nedves tápot hajlandó megenni?

Figyelt kérdés
Szárazból is válogat, de abból megeszik mást is. De nem szeretném folyton ugyan azt adni neki.
2011. ápr. 26. 20:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül kb abból a 3kg-os?
2011. ápr. 27. 19:01
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én pl RC persian veszek. De kíváncsiságból utána néztem, hogy mi van a kis és mi a nagy cicáknak valóban... tudod mit tapasztalatam h UGYANAZ van benne, csak a felsorolás van megkeverve! A felnőtt perzsáknak való táp pedig olcsóbb!

Amúgy ha olyan állateledelesnél veszed ahol mérnek ki tápot ott a leolcsóbb! Ha rendes RC-os zsákban veszed akkor a perzsáknak való( nekem ilyen cicám van, agy csak erről tudok nyilatkozni) minél nagyobb kiszerelés annál olcsóbb! Vácon láttam ahol 2400 Ft volt kilója a tápnak, de egy 20 kg zsák esetén ez 2100 ft-ra is lemehet.

Amúgy a nem fajta macskáknal való tápok olcsóbbak! Olyan 1500-1800 Ft között van kilója kimérten!

2011. ápr. 28. 13:01
 13/15 A kérdező kommentje:

Hát olcsónak éppen nem mondanám, de ha tényleg megeszi és szereti, akkor megvenném neki.

Az ilyen kimért tápokat nem szívesen veszem meg. Nem is nagyon tudok ilyen helyet a közvetlen környékemen. De egyszer vettem ilyet. Elég fura szaga és állaga volt. Gondolom nem tesz jót neki, hogy ott az a nagy zsák, amiből fél kilónként vesznek az emberek, így hetekig ott áll felbontva, közben nyitogatják.

Ami nem kimért, abból is inkább a kisebb kiszerelésűeket veszem. Lehet hogy drágább, de így frissebb marad.

Na, de egy próbát megér, köszi.

2011. ápr. 28. 13:20
 14/15 anonim ***** válasza:

A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 16:08---> ez lennék én, megint :)

Szóval én is féltem először, vagyishát tartottam tőle,h tényleg egész életében ezt kell majd ennie, de ahány állatorvosnál jártam, vagy beszélek, mindtől megkérdeztem,hnem baj-e, és mind azt mondta,h nem, sőt tv ben macskatenyésztők is ugyanezt mondják.

Igaz én azért is váltottam ,mert amióta már csak egyedül van, azóta semmit sem mozog, lányis és ivartalanított is, úgyhogy kicsit kövérke :)

Én a RC-ből a diétás tápot veszem neki ,2x 3,5 kg-ot szoktam venni az kerül 14.000 ft-ért, vagyis a 3,5 kg 7 ezer ft.

Szerintem annyira nem vészes, kb. ugyanígy jöttem ki mikor, tasakokat vettem neki.

ÜDV.

2011. ápr. 29. 20:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha ezt szereti add neki azt, baja nem lesz tőle, és egyszer úgyis megunja, de keverj bele néha pár szem száraz tápot h a foga is rendben legyen!!!
2011. máj. 1. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!