Ivartalanítás. Van félni valóm?
Egy jó tanács etetéshez. Van a Royal Canine-nak egy Recovery nevű konzervje, kifejezetten műtét utánra javasolt, bár sok orvos nem mondja, én mindig veszek ilyet, ha műtét után van bármelyik állatom.
Az a lényege, hogy erős, ingerlő az illata, nagyon magas a kalória és tápanyagtartalma, de nagyon le van darálva, és elvileg szinte elő van emésztve, gyakorlatilag nem keletkezik tőle bélsár.
Ez azért jó, mert ha picit eszik belőle, akkor már megvan a szükséges tápanyag, viszont nem kell majd erőlködnie a szilárd kakival, mikor amúgy is fáj a hasa.
Nyilván enélkül is túl lesz a műtéten, de engem mindig megnyugtat, hogy megveszem :)
a legkellemetlenebb része a dolognak, amikor hazaviszed, a miénk még be volt kómálva, egy plédbe csavarva, kézben vittem haza, mint egy kisbabát, figyelni kellett a fejére, h. egyenesben maradjon, nehogy megfulladjon.
aztán pár óra múlva ébredezni kezdett, rögtön megindult, szegény eldőlt egyfolytában, össze-vissza ment, sajnáltuk nagyon, elég rossz nézni, vigyázz rá, nehogy megüsse magát. viszont azonnal enni akart, de csak másnap reggel mertünk neki adni, nehogy félrenyelje.
másnap már ki akart menni, mászkált, de még olyankor kissé rossz az egyensúly érzéke, egész nap figyelni kell rá. aztán következő nap már szinte minden a régi volt. : )
a miénk nem hányt, azonnal volt étvágya.
Köszönöm a válaszokat. A tápot lehet, hogy kipróbálom, a legjobbat az én kis cicámnak.:)
Már most félek, pedig még 2 nap hétfőig..
nem kell félni, biztos nem lesz baj : )
csak oda kell rá figyelni, de hamar rendbe fog jönni utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!