Kezdőoldal » Állatok » Macskák » SOS! Macska szülése?

SOS! Macska szülése?

Figyelt kérdés
Kb háromnegyed órával ezelőtt értem haza, és a macska már csöpögtetett...bementem a szobába, és az ágyamba ott volt pár csepp trutyi, a macska ágyába még pár csepp, és egy kiscica. De nem élt. Látom hogy a cicám hasa még nagy, meg nem lehet hogy egy kölyke szülessen, de nem szül.csak fekszik a helyén, és az elpusztult kiscica után, és utánam nyávog. De nem szül...valami baj van? Mit csináljak?
2011. ápr. 6. 16:06
1 2
 11/13 MissWhite ***** válasza:
Nyugi...szerintem várj mégegykicsit az embereknél sem megy le mindenkinél a szülés van aki több órát is küszködik szal szettem még várj ...habár én most 04.07 9.3 perckor írok szóval ha még mindig nem szülte meg az összes kiscicát az éjjel.. akkor vedd el az állatorvoshoz
2011. ápr. 7. 09:53
 12/13 anonim ***** válasza:
végül hány cicu lett? Jól vannak?
2011. ápr. 9. 21:27
 13/13 A kérdező kommentje:
végül 2 cica lett,mert a legelső elpusztult. Jól vannak, az anyamacska gondjukat viseli :)
2011. ápr. 10. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!