Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Most mit tegyünk? (cica)

Most mit tegyünk? (cica)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kertes házban élünk és a macskánk valószínű megevett valami mérget. Véreset tüsszent,levan gyengűlve, összecsuklik,nem tud enni-inni,és régóta csontritkulása van. Felhívtam az állatorvost aki azt mondta,hogy már semmit sem lehet érte tenni. Beletettem egy dobozva,és van az udvarunkban egy ilyen csirkeó szerűség,mert akitől vettük a házat hölgy tartott csirkéket. Azt szépen berendeztem neki,vittem vizet,levest meg megcsináltam a fekvőhelyét. Bele is tettem,de most meg erőt vett magán és az ól ajtaját löködi,kiakar jönni.Félek,ha kiengedem elmegy és megfogja egy kóbor kutya vagy elpusztul valahol és nem tudom méltóságosan eltemetni.Remélem értitek,csak nagyon összevagyok zavarodva.:( Szerintetek jó így,hogy bezártam? Mert ott biztonságban van,eső sem éri...

:S Előre is köszönöm!

24L

2011. ápr. 6. 14:29
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
sztem jól tetted de én mindenképpen megkérdeznék több akár 100 orvost is hogy ilyenkor mit lehet tenni , az macskámnak vesegyulladása volt és az első orvos azt mondta hogy búcsuzzunk el töle egy másik meg hogy egy nagyon erős gyógyszerrel kell etetnünk és akk meg fog gyógyulni , sztem mindenesetre kérdez meg mást is ( akár még egy emberekkel foglalkozót is , mert nem hiszem ha egy ember véletlenül mérget enne azt mondanák neki bocs véged hanem felirnának valamit meg kimosnák a gyomrát ...stb
2011. ápr. 6. 14:36
 2/14 anonim válasza:
egyébként meggyógyult a macskám
2011. ápr. 6. 14:37
 3/14 anonim ***** válasza:
Tudod a barátnőm macskájával is ez volt nem tudott felállni ahogy felállt húzta el a feje szédült nem evett és meggyógyult! Honnan tudod, hogy mérget evett? Szerintem nem a legjobb ha bezárod engedd ki legalább az utolsó napjait ne bezárva szomorúan töltse! Megértem, hogy félsz de legyél vele és akkor nem fog elmenni ha bemész a házba akkor bezárod! Még meggyógyulhat!
2011. ápr. 6. 14:38
 4/14 anonim ***** válasza:
Mi macskánk tüsszőgésre antibiotikumot kapott.Gyengeség nála nem igen volt,mert időben cipeltük dokihoz.Ha napok óta nem tud enni a náthától lehet gyenge.Ha valamit félre értettem bocsánat,cicám miatt én náthás betegsére gondolok.Keress másik állatorvost.
 5/14 anonim ***** válasza:

Én is megkérdeznék több állatorvost is, mert speciel nálunk a városban van egy csomó, de csak egy van közülük, aki értelmes, és adok a szavára. Ha azt mondják, hogy semmi esély arra, hogy jobban legyen, akármit is csinálnátok vele, akkor jobb lenne elaltatni szegényt. Ki tudja, vannak-e fájdalmai.

Tudom, hogy nehéz, de a cica érdekeit kell elsősorban szem előtt tartani, az pedig az, hogy ne szenvedjen.

6/14 anonim ***** válasza:
Igen keress több állatorvost mert egy NORMÁLIS állatorvos nem azt mondja, hogy nincs mit tenni hanem megtesz mindent, hogy meggyógyuljon!
2011. ápr. 6. 14:42
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor felkeresek egy másikat,talán még lehet rajta segíteni. Majd kimegyek hozzá,és kiengedem csak nem szeretném,ha elkóborolna és a kertünk végében valami kóbor kutya megtámadná,mert reggel is ott találtam meg szegényt.
2011. ápr. 6. 14:50
 8/14 anonim ***** válasza:
Esetleg ugorj be állatpatikákba,ott is képbe vannak elég jól,ha meg mondod neki a cicád adatait(súly,kor), tüneteit, adhatnak tanácsot vagy valami gyógyszert is.Felénk ha valamit nem is tudnak hirtelen rögtön telefonálnak állatorvosnak,hogy mi legyen.Sokszor maga az állatorvos is benn van a partikában.Erre felé szorosan együtt vannak.GYMS megye egyik kisvárosára gondolok,nem tudom máshol hogy működik.Ezt csak azért írom, mert sok esetben az állatorvos időpontos(errefelé) patika nem:)
2011. ápr. 6. 15:02
 9/14 anonim ***** válasza:
engedd ki
2011. ápr. 6. 15:08
 10/14 anonim ***** válasza:
Akár menthető, akár nem, a szenvedést nem érdemli meg. Keress másik orvost, és ha nincs mit tenni, még elaltatni is jobb mint végignézni a szenvedését. Én legalábbis belebetegednék.
2011. ápr. 7. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!