Mi lehet a baja a cicának?
Figyelt kérdés
A barátnőm cicája fekszik nem eszik és remeg! Mi lehet a baja HELP2011. ápr. 5. 14:28
11/21 anonim válasza:
Az én macskám sem evett két napig!!
A barátnőméknek fejgörcsük van, az egész családnak. Talán a front, vagy az atomfelhő, ami most ért ide, lehet hogy a macskák érzékenyebbek.,
12/21 anonim válasza:
úgy értem, hogy most az elmúlt két napon,érdekes, nem? Csak nyávog.
13/21 A kérdező kommentje:
most lesz 1 éves
2011. ápr. 5. 14:58
14/21 anonim válasza:
Neked mozog a macskád ? vagy csak fekszik ? Megértkezett a "szúnyog-idény", és mint tudjuk szúnyogok terjesztik a fonálférget... Szerintem ilyesmi van a dologban...
15/21 A kérdező kommentje:
csak fekszik:/
2011. ápr. 5. 15:00
16/21 anonim válasza:
Mi ma még 1x elvisszük állatorvoshoz este(ha kibírja addig :( ) remélem tud valamit csinálni...
17/21 A kérdező kommentje:
csak a bnőm nem tudja elvinni mert reggel van ott orvos ahol lakik és senki nem tudja elvinni
2011. ápr. 5. 15:02
18/21 anonim válasza:
az időjárástól nem lesz levert egy macska, annyira hogy ne is egyen. Ha ilyen rosszul van és nem eszik akkor nem müködik az életösztön. Lehet ki is van száradva. Lehet hogy valami komoly fertőzés, epilepszia, agyrázkódás, féreg, láz..kérlek oldjátok emg hogy minél hamarabb lássa doki még ma, ha nem is iszik ki fog száradni.
19/21 A kérdező kommentje:
a hasa is meleg
2011. ápr. 5. 15:26
20/21 anonim válasza:
ha megtapintjátok a pociját nagyobb mint általában? fel van puffadva, esetleg vizenyős?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!