Miért csinálja ezt a macskánk? Másé is csinálja?
A macskánk néha fura dolgot művel...Néha esténként kerget valamit és ugrándozik utána, követi a szemével, mintha valami kis rovart kergetne, de akárhogy nézem, nem látok semmit,amit üldözhetne.
És ami még furább, hogy időnként a teljesen tiszta padlón vagy szőnyegen "talál valamit",amit jóízűen bekap és alaposan megrágja.Mintha valami nagyobb bogarat enne, csak az a gond, hogy nem lehetett ott semmiféle rovar,se kicsi se nagy, és másfajta ehető dolog sem.Ilyenkor mi van a macskákkal, miért csinálják?Vagy lehet,hogy csak az enyém ilyen?Állítólag a macskák látnak olyasmit is, amit az ember nem.Lehet, hogy számunkra láthatatlan valamit eszik?Bár ez elég hihetetlen...
A macskák csinálnak ilyet (az enyém is). A lehetséges okokat jól leírták az előttem posztolók.
Rendszeresen megjelennek efféle kérdések, hol itt, hol az ezotéria témakörben, hogy biztos szellemeket, vagy ki tudja, miket lát a macska, de könyörgöm, ne akarjunk már mindent mindenbe belemagyarázni...
A mi cicánk is csinálja ezt :) mondjuk én eleve arra tippeltem, hogy valami szöszt lát.
Pedig van egy csomó játéka, játszik is velük, de amellett is csinálja ezt. Szerintem cuki :)
Nálunk is elszórakoztatja magát a manyek. Sokszor feltirampol az emeletre, majd gyorsan le, és makog, pofozkodik stb.
Neki is van játéka, de nem szokott vele játszani, inkább megveri ( játékból )a másikat. :-D
játsz vele többet az enyém is ugyan ezt csinálta csak ő leszokott róla mer neki ugrott az ajtónak:))))
de mondom játsz vele többet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!