A szomszéd bántja a macskáinkat. Mit csináljunk?
A múltkor az egyik megzúzódott csontokkal jött haza, aztán 1-2 héttel később a másik cicánk nem jött haza 1 napig, utána pedig nagyon félt minden embertől, szinte laposkúszásban ment...
Biztos, hogy a szomszédunk bántja. Félek, hogyha megfenyegetjük, esetleg megmérgezi őket...
19:29
És ezt te csak úgy eltűröd? Hogy átLÖVÖLDÖZIK a kertedbe? Tegyél rendőrségen feljelentést. A kutyákat meg vidd be a házba addig is. Eszem megáll...
probálj meg beszélni a szomszéddal h mi baja van a macsekjaitokkal ! ha nem sikerül akkor álatvédök ! nem tudom h még az anyukáddal élsz e vagy valami kérd meg anyud ( ha vele laksz) h beszéljen vele
am ez nagyon brutális h ilyet csinálnak az emberek ! mit ártot nekik 1 kutya macska vagy más állat !
nekünk is volt a szomszédba h megmérgezték a kutyájukat cicusukat stb.
Az ilyen böszmékkel nem lehet beszélni!
ha feljelented maximum kap egy kis bénzbüntetést amit nem fizet be, vagy legrosszabb esetben egy felfüggesztettet.
Én csak annyit mondok, hogy mindenkinek vannak gyengepontjai... de nem biztos hogy erőszakosan kellene megoldani, de természetesen megértem az indulatot!
Nekem is ez lenne az első gondolatom ha bántanák a cicám, de vannak ennél sokkal hatásosabb módszerek is.
Gondolom ő sem az orrod előtt bántja őket, lehet megfogja, beviszi a garázsba, házba, pincébe.. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!