Szoktatok nasit adni a cicátoknak? Ha igen mit?
Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 11:53
11/17 anonim válasza:
a mienk a sajtos kifliért bolondul :D
12/17 anonim válasza:
Konzerv csemege-kukorica, ha én azt eszem, ő is kiköveteli magának.
13/17 anonim válasza:
Töltött paprika leve! Még nem is a húsgombóc, hanem a paradicsomos szaft:) Néha megszánom, hogy na kiscsillag, ma a te napod van és kap egy pár kanállal. Imádja!
14/17 anonim válasza:
Amokor megettem az ebédemet,a maradék pöri levét kinyalhatja a tányéromból.
15/17 anonim válasza:
Az enyém minden nap kap Ketikat alutasakos macska eledelt és méghozzá a házias menüt. (van vadász menü is)
16/17 A kérdező kommentje:
Alultasakos, mint nasi? És mit szoktál adni neki az étkezésekre? (nem kötözködés csak kérdezem)
2011. ápr. 4. 13:27
17/17 anonim válasza:
Nálunk is kizárólag nasi az alutasakos kaja, sőt más nasi nagyon nincs is. Mellette meg Acana Wildpraire-t eszik most épp, majd ha elfogy, akkor meg váltunk valami más ízre.
Igazából nem is értem azokat akik a 4%-nyi vágóhídi maradékot adják fő étkezésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!