Mit adhatok majd neki enni, amit el is tud fogyasztani?
Figyelt kérdés
Van egy szerintem nagyon idős cicám.Azért nem tudom, hogy mennyi idős, mert úgy fogadtam be, 3 évvel ezelőtt.Szegényt kitették, soványan, szőrtelenül, betegen keveredett ide a környékünkre (társasházban lakom,2 emeletes), megsajnáltam és adtam neki enni, és itt maradt.Azóta mindennap nap, jön enni, kertünkben alszik vagy a környéken mászkál napközben, éjszaka nem tudom merre bóklászik.Szóval az első kettő alsó foga ami elől van már nincsen meg neki.A többi úgy ahogy van neki.Felül van neki a szemfoga, meg hátrébb alul és felül is vannak neki.Amióta nincsen neki elől az alsó, azóta nem igen játszik velem, szokta harapdálni a kezemet, most már csak elkapja, de egyből elis engedni.Ha kipotyog neki a többi akkor mit adjak neki enni?Van egy száraz táp, amit viszont nagyon szeret.2011. márc. 25. 17:02
1/1 anonim válasza:
Az én macskámnál is volt hasonló. Én a "tápot", amit nagyon szeretett ledaráltam és egy kis főzelékkel együtt adtam oda neki.
Nézesd meg egy állatorvossal, hogy miért hullik ilyen sok ki neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!