Muszáj ivartalanítás után a macskára gallért adni?
Semmi sem muszáj...
Kandúrral kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, de ha lány cicád van, akkor szerintem tegyél rá.
Nekem tegnap ivartalanították a cicámat(lány), először egy póló ujját húztam a testére, megcsomóztam a hátán, de leszedte magáról. Ha nincs rajta semmi, elkezdi tépkedni a varratot lefedő tapaszt, meg nyalogatja.
Szóval szerintem tegyél rá gallért, az enyémet is zavarja, de kénytelen lesz megszokni...
Nekünk azt mondta a doki, hogy figyeljük, hogy akarja-e piszkálni. Szerencsére a miénk egyáltalán nem akarta, úgyhogy nem tettük rá, megúsztuk. Ha a negyedik, ötödik napon piszkálja, az már nem baj, olyankor már nem nyílik szét.
Ha tudsz rá figyelni, akkor nem kell feltétlenül rátenni, de ha minimális jelét látod annak, hogy piszkálni akarja, akkor mindenképpen tedd rá, mert lehet hallani lyen rém storykat, hogy egy szempillantás alatt elkezdte kibelezni magát a cica.
Nem tudom nálatok mekkora a vágás, de nálunk nem volt egy centi sem, lehet, hoyg ezért nem zavarta annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!