Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyire baj az, ha macskaalom...

Mennyire baj az, ha macskaalom helyett csíkokra tépett újságpapírt használ a cica?

Figyelt kérdés

Hosszú hétvégére elfelejtettem almot venni, így jobb híján kipróbáltuk ezt. A cicáknak ugyanúgy megfelelt, viszont sokkal könnyebb nekem takarítani, nem fötrik szét, nem eszik meg (mint az almot).

De lehet ebből valami baja a cicáknak?

2011. márc. 17. 13:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A cicának nem, de büdösebb lesz és cserélheted az egészet mindíg.
2011. márc. 17. 14:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
én sem értem, miért egyszerűbb ez Neked. így minden lefolyik az aljára odaragad és az alom alja lesz tiszta "kosz". de Te tudod :)
2011. márc. 17. 14:04
 3/10 anonim válasza:
100%
szerintem is jobb az alom, mert akkor (én pl kislapáttal)könnyen kiveheted meg még a pisis részt is feltudod vele lapátolni
2011. márc. 17. 14:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Simán jobb. Így mindig kéznél (mancsnál) az olvasnivaló, ha vécére megy.

Baja nem lesz tőle, csak ha nem politikai napilapot adsz neki. Mert az veszélyes, kiégetné az agyát, és utána képtelen lenne az önálló gondolkodásra.

2011. márc. 17. 14:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló jól mondja! :D
2011. márc. 17. 14:16
 6/10 anonim ***** válasza:

A macskád megeszi az almot?

Amúgy nem értem ez neked miben könnyebb. Az alom sokkal jobb, arra találták ki, hogy a kisállatok abba végezzék a dolgukat. Az újságpapírt nem tudja úgy kapargatni, nem tudja "almozni", elásni a dolgokat. Szerintem csak idő kérdése, hogy mikor fog máshová piszkítani.

2011. márc. 17. 14:40
 7/10 A kérdező kommentje:

"Baja nem lesz tőle, csak ha nem politikai napilapot adsz neki. Mert az veszélyes, kiégetné az agyát, és utána képtelen lenne az önálló gondolkodásra."

Ez nagyon nagy! :D De az én cicáim le...ják a politikát (szó szerint). :D

Nem tudom, egyszerűbb, mert az alján van egészben újságpapír (az a színes ami nem ázik át), és az összetépkedett a tetején, el tudják benne kaparni. Így csak kiveszem egyszerre az egészet és kész.

Az egyik cica nem hajlandó mostanában almot használni, de ebbe őfelsége is belemegy. :) Úgyhogy neki lehet az egyik alomtácába azt kell tennem, de akkor a többieknek marad az alom, nehogy mellépisiljenek.

2011. márc. 17. 14:54
 8/10 A kérdező kommentje:
Ja, és igen: megeszi az almot. A tiszta részből persze, mindig megeszik egy-két bogyót az egyik. Pedig mindenféle kaját kap.
2011. márc. 17. 14:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Én sem értem miért lenne jobb az újságpapír XD.

A tiéd eszi az almot? Nem láttam még olyat.

2011. márc. 17. 15:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Én sem, de a nejem szerint ő is látta már almot ropogtatni a mi macskánkat.

Én meg azt láttam, hogy tövestől kitépi a macskafüvet, és megeszi az egészet, a gyökerére tapadt földdel együtt (egy nyúl profibb: a tövnél elharapja, és csak a tiszta részét eszi meg)

2011. márc. 19. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!