Mit csináljak? A szomszéd elhanyagolja a cicáját= (
Figyelt kérdés
Már fél éve észre vettem, hogy a szomszéd nem gondozza a cicáját.Mindig jön hozzánk és adunk neki inni, enni.
Hosszú szőre van ezért legalább 2 naponta kéne kefélni.
De azt se csinálják meg.Ma megint jött hozzánk a cica és észre vettem, hogy a nyaka körül(ahol gumókba áll(t) a szőr)nincs szőr..Csupasz volt ott szó szerint..De még mindig nagyon gumós a szőre.Próbáltam kikefélni de ezt már nem lehetett:( Meg mintha hámlana a bőre ott ahol csupasz.
Úgy aggódom érte.:(
Ui: Nem tudom befogadni mert már igy is van 2 cicánk:|:):(
2011. márc. 15. 17:29
11/12 anonim válasza:
Ó istenem szegényke.. Nekem is hosszú szőrű van (himalája) gyönyörű cica, hagyományos pofival (nem nyomott orrú) szóval a légutakkal nincs gond, de én mindig ápolom, minden nap fésülöm, olyan aranyos és kedves... Nem tudom hogy lehet elhanyagolni egy cicát.Gonosz dolog nagyon! Egy ilyen szeretetre méltó kiszolgáltatott végtelenségig kedves kis lényt..
12/12 anonim válasza:
Állatvédők vagy felhívsz egy menhelyet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!