Mivel kezelhetem a cicám szemét? Tiszta csipa állandóan, kamilláztam de nem használ.
Figyelt kérdés
2011. márc. 14. 11:30
1/7 anonim válasza:
Inkább vidd el orvoshoz, ő tud biztosat mondani.
2/7 anonim válasza:
Mi cicánknak kb. évente 1-2x előjön a csipás, könnyes szem. Mindig viszem orvoshoz, és felír egy szemcseppet. A neve Tiacil (kb. 2500 Ft), nagyon megvagyunk vele elégedve. 1-2 nap alatt elmúlik a probléma. De mindenképp vidd el orvoshoz, lehet, hogy a te cicádnak egész más baja van, és arra nem elég már a szemcsepp.
3/7 anonim válasza:
vidd el orvoshoz. Oltott a macska? Ha nem oltott lehet macskanáthája is.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
és milyen az a macskanátha?:S :D
2011. márc. 14. 14:06
5/7 anonim válasza:
A legsúlyosabb dolog amit egy cica elkaphat. A miénk is macskanáthás volt, rengeteg idő volt amíg kigyógyult belőle. És az orvosok se nagyon segítettek rajta. De ne ijedj meg, lehet hogy más baja van. Ezért kéne orvoshoz vinni.
6/7 anonim válasza:
Azt se tudja mi az a macskanátha... Felelős állattartó lehet. Legalább orvoshoz vidd el ha már oltatni nem oltatod.
7/7 anonim válasza:
Állatorvossal kezeld, nekem mindig bejön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!