Van cicád? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Ha én nem b*sztam fel magam, a f*szságaitokon akkor te is kussoljál. Normális stílusban leírtam amit akartam. Mondtam már, k*rvára nem érdekel mit hiszel és mit nem. Én hoztam el a cicát, 4 hetesen, tehát 1 hónaposan. De ezek szerint még nem jártatok menhelyen, nem tudjátok mi van az örökbefogadási szerződés mögött. Sz*rok rá, mit hisztek, kötekedjetek a k*rva anyátokkal. De ha bármelyik kutyának valami problémája van, írjon emailt, aztán ott megbeszéljük a helyet és időt. Szakítok rátok időt. Budapesten élek, emailben a címet is leírom. Élőben lehet ugatni, itt kussoljon mindenki. Ez egy KÉRDEZZ FELELEK oldal, ahol senki sem kíváncsi rá, hogy ki mit hisz.
INNENTŐL KEZDVE EMAIL KUTYÁK.
off: szerintem lehetséges h menhelyről 4 hetesen hozott kiscicát hiszen nm minden alapítványnak van arra pénze/ideje hogy foglalkozzon egy ilyen fiatal cicával
on: nekem most sajnos csak 1 van . Egy 16 éves tonkizén cica.A neve Gréta:) 2 éve halt meg a másik cicám. Ő egy sziámi cica volt. Leilának hívták. 12 évesen halt meg :(
Dony a neve( a spanyol Don szóból, mert Ő a boss, ha nem vagyok itthon).A gazdája otthon van (az exem)én meg itt vele.Spanyol macska, így a neve is spanyol.Félig sziámi, félig házimacska.Vörös csíkos.Kép itt az állatok mappában:
www.georgepictures.com
Van több is, de nem tettem fel.
Egy kolléganőm ajándékozta nekünk, mert a barátnője állatkereskedésében senkinek nem kellett.150-->130-->100-->70 eu-ra diszkontálták,de senki nem vitte haza és megnőtt.(ekkor 8 hetes volt)
Nem vagyok macskás, de ez a macsek nagyon hozzám nőtt!!!!Most 1,5 éves és a szülinapja akkor van mint nekem :)
Igen van cicám.A szomszédunknak született egy csomó kiscicája és onnan van kettő.Az egyik Layla,a másik pedig Nina.
Képem sajnos nincs róluk.(NINA CSÍKOS,ÉS NAGYON CUKI ÉS ÜGYES,LAYLA MEG FEHÉR HASÚ ÉS CSÍKOS ÉS NAON CUKII:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!