Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A Cat Chow macska kaja milyen?

A Cat Chow macska kaja milyen?

Figyelt kérdés
Eddig Frieskies vesekímélős tápot kaptak a cicáim, de ma láttam ezt a Cat chow-t is, ivartalanított cicáknak való változatot. Valaki eteti ilyennel a cicáját, mik a tapasztalatok?
2011. márc. 11. 10:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Olyan, mint a többi...
2011. márc. 11. 10:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát nekünk nem ette meg a cica. De ebből az árkategóriából imádja a Perfect Fit-et. Olyannyira, hogy sokszor az alutasakos nem is kell neki, csak a száraz.
2011. márc. 11. 11:00
 3/10 A kérdező kommentje:
Na. :) Száraztápra gondoltam. Az enyémek is elég finnyásak, kidobni való pénzem meg nincs. :S Úgyhogy lehet, hogy egy nagyon keveset veszek akkor próbára belőle.
2011. márc. 11. 11:06
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát én ajánlom. 350 körül van 200 g. Tescoba, Auchanba, DM-ben.
2011. márc. 11. 12:18
 5/10 anonim ***** válasza:
A mi macskáink is azt eszik, nagyon szeretik, a szőrük meg gyönyörű tőle.
2011. márc. 11. 13:57
 6/10 A kérdező kommentje:
Akkor kipróbáljuk, hátha... :) Köszi a válaszokat!
2011. márc. 11. 14:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp jobb, mint a Friskies, Kiteakat és társai.
2011. márc. 11. 19:07
 8/10 anonim ***** válasza:

Szinte ugyanolyan mint a többi. Az összes egyforma. Csak az egyik márkás és drágább. Amúgy a macskáim szerették. :)

De rátértek az olcsóbbra. :)

2011. márc. 12. 14:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszolonak. Hmm '' az összes egyforma'' elméleted elég ostoba.

A kitekat, friskies meg többi száraztáp(amit az állatorvosok egyáltalán nem ajánlanak a macskáknak) leg aljának a hústartalma: min 4%, tele van ízfokozókkal, kukoricával, és taurin ami nagyon fontos hogy egészséges legyen a macskád nincs bemme.

Ahoz képest hogy a cat chow kb ugyan annyiba kerül sokkal jobb. A hústartalmát nem igazán találtam, szerintem nem is írja.

Ha fontos, hogy mennyire jön ki havonta macsek akkor szerintem érdemes kipróbálni a prémium: orijen, akana tápot(ennek hústartalma 67, 75%). Mert ha egyszerre 7 kilót veszel akkor kilója kb 1300 forintra jön ki (van ahol kimérve árulják 1400 körül) . + ebből negyed annyit kell adni mint a kitekat és társaiból.

De orijen, akana tápot nem mindegyik cica szereti. Cica függő.

2011. márc. 12. 18:38
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi!

Igazából azért nem mindegy, hogy milyen tápot kapnak a cicáim, mert az egyikük hajlamos a húgykövességre, ezért állatorvos tanácsára ivartalanított macskáknak valót ehet csak. Kitekatból, vagy whiskasból mondjuk még nem láttam ilyen változatot. Eddig a Frieskis-t szerették, néha Purina One-t, stb. Sajnos ha olcsó táppal etetem őket, akkor rosszul van tőle a cica, ezért inkább nem. A fő kajájuk amúgy sem a száraztáp. :)

2011. márc. 13. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!