A Cat Chow macska kaja milyen?
Szinte ugyanolyan mint a többi. Az összes egyforma. Csak az egyik márkás és drágább. Amúgy a macskáim szerették. :)
De rátértek az olcsóbbra. :)
Utolsó válaszolonak. Hmm '' az összes egyforma'' elméleted elég ostoba.
A kitekat, friskies meg többi száraztáp(amit az állatorvosok egyáltalán nem ajánlanak a macskáknak) leg aljának a hústartalma: min 4%, tele van ízfokozókkal, kukoricával, és taurin ami nagyon fontos hogy egészséges legyen a macskád nincs bemme.
Ahoz képest hogy a cat chow kb ugyan annyiba kerül sokkal jobb. A hústartalmát nem igazán találtam, szerintem nem is írja.
Ha fontos, hogy mennyire jön ki havonta macsek akkor szerintem érdemes kipróbálni a prémium: orijen, akana tápot(ennek hústartalma 67, 75%). Mert ha egyszerre 7 kilót veszel akkor kilója kb 1300 forintra jön ki (van ahol kimérve árulják 1400 körül) . + ebből negyed annyit kell adni mint a kitekat és társaiból.
De orijen, akana tápot nem mindegyik cica szereti. Cica függő.
Köszi!
Igazából azért nem mindegy, hogy milyen tápot kapnak a cicáim, mert az egyikük hajlamos a húgykövességre, ezért állatorvos tanácsára ivartalanított macskáknak valót ehet csak. Kitekatból, vagy whiskasból mondjuk még nem láttam ilyen változatot. Eddig a Frieskis-t szerették, néha Purina One-t, stb. Sajnos ha olcsó táppal etetem őket, akkor rosszul van tőle a cica, ezért inkább nem. A fő kajájuk amúgy sem a száraztáp. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!