Tegnap műtötték, este már nyugodtabb lett, de még ma reggel sem evett. Kapott gallért, ami annyira idegesíti, hogy egyfolytában beledugja az egyik karját,mert talán így tudja letenni a fejét.Tegnap óta az ágy alatt fekszik.
Meddig szokott ez tartani?
2009. febr. 20. 09:19
1/6 anonim válasza:
Szia!
Ha ma este sem eszik akkor hívd fel telefonon az orvost. 1 nap alatt helyre szoktak jönni általában.
2009. febr. 20. 09:58
2/6 anonim válasza:
Nekem volt amelyiket ebéd után műtötték és este már rohangált körbe a szobában, a másik meg két napig fel sem kelt. Cicafüggő.
Szegényem, utálhatja a gallért, mi nem is kérünk soha és még egyik macskánk sem bántotta a sebét. Ha nagyon zavarja, próbáld meg levenni róla, hogy mit csinál nélküle, de csak úgy, ha mindig mellette vagy és szemmel tartod! Ha piszkálni kezdi a varratokat, tedd vissza a gallért. Én úgy vettem észre, hogy az állatok (kutyák, macskák), akik gallért kapnak, rájönnek, hogy miért van rajtuk és inkább nem bántják a varratokat, csak a gallért ne tegyék rájuk. (:
Jobbulást.
2009. febr. 20. 10:14
3/6 anonim válasza:
Reggelre már jól kelett volna lennie, legalábbis az én cicáimnak addigra már semmi bajuk nem volt. Szerintem is kérdezd meg az orvost!
2009. febr. 20. 10:14
4/6 anonim válasza:
Ez teljesen egyedfüggő is. Csak egy példa, kutyával. Két alomtestvér kan kutyámat 10 hónapos korukban, egy napon, ugyanaz a doki, fél óra különbséggel ivartalanította. Az egyik a 2.-3. naon úgy ugrált a lavórral a nyakán, mintha a világon semmi sem történt volna vele. A testvére -nem hazudok- egy hétig haldoklott. Feküdt, mint egy darab fa, maga alá vizelt és hasonlók. Nem tudtam mit csináljak, a fájdalom csillapító sem használt nála szinte semmit. A doki, aki műtötte, miután megnézte a sebet és semmit sem talált vele, azt mondta fogadjuk el, hogy neki sajnos ennyire alacsony a fájdalom küszöbe. Lehet, hogy a cicának is.
2009. febr. 20. 12:05
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, most már sokkal jobban van!
2009. febr. 20. 20:18
6/6 anonim válasza:
Örülök. :) Az én cicámat is nemrég műtötték, és sokáig bambácska volt. Igaz, neki nagyobb műtét volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!