Kb hány kiscica születik az első vemhesség során?
Egyáltalán nem igaz, hogy nem lesznek normálisak. A mi cicánk első fialásakor 3 nagyon szép, élelmes kiscica született. :)
1-5 kiscia lehet, ugyanúgy mint alárhanyadik fialásnál.
Nagyon koszonom a valszokat..most tuzel a kiscicank es mielott megparoztatnam mindent tudni szeretnek errol a dologrol, mert soha nem volt meg szobacicam..:D
Ha hozok neki kandurt mennyi az eselye h rogton megparoznak?
Én 5 különböző orvostól hallottam, hogy ez baromság. Miért kéne egy macskának feltétlenül szülni? Az ilyen orvos nem gondol bele, hogy szegény állat milyen kínokat áll ki 3-4-5 vagy még több kiscica megszülése közben? Én is imádom a kiscicákat, nincs náluk aranyosabb a Földön, de ebben a világban, pláne ebben az országban vétek szánt szándékkal még több cicát gyártani. Talán nem is találsz nekik gazdát vagy ki tudja milyen helyre viszik őket, ahol hamarosan széttépi egy kutya, elüti az autó vagy éppen lelövi a szomszéd...
Bocsi, hogy ilyeneket írok, de sajnos tudom, hogy szinte lehetetlen manapság cicának gazdát találni. A picit talán még el is viszik, de vagy a fent leírt sors vár rá (amennyiben nem lakásba kerül, ami nagyon ritka) vagy, ha felnőtt, megunják és még eggyel szaporodik a kóbor macskák tábora... ):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!