Az én élményeim, miért térnek el 70-80 százalékban a macskákkal kapcsolatban, szinte mindenben az itt állást foglaloktol, Én egy UFO lennék?
Figyelt kérdés
Rengeteg dologgal tapasztalattal nem értek egyet a nagy átlaggal,amiket itt olvasok.Mindig sok cicám volt és nagyon sok dolog megtörtént velem velük kapcsolatba,de ezek nem egyeznek az leirt válaszokkal.A macskáim is UFO-k lennének?2011. márc. 9. 23:18
11/14 anonim válasza:
"amiből nekem az jön le,hogy a macskái csak diszei a lakásának" Kicsit sarkosan fogalmazva, de valóban. Sezerencsére nincs egér a lakásunkban, így nem haszonállatként tartom őket.
12/14 anonim válasza:
Mire gondolsz a "befolyásolt macskaéletek" alatt? Minden nem kóbor cica élete "befolyásolt" .
13/14 A kérdező kommentje:
Nem akartam személyeskedni,tehát hagyuk.Amugy nálam a cicák ott vannak,ahol akarnak.Ennek az asszony nem örül,sokat veszekszünk.Nálam a macsek azt csinál,amit akar,de ezzel nem élnek vissza,sőt hálásak.Bocs nem untatlak benneteket.
2011. márc. 10. 21:45
14/14 anonim válasza:
Nálunk is a nej állított hülye tilalomfákat. De ahogy behálózta a macsek, úgy dőltek sorban a tilalomfák. Én bele se szóltam, láttam, hogy a macsek megoldja egyedül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!