Egyébként valóban nem ez az első kérdés, ahol ezt a macsekot látom.
És persze, szépnek szép, de az enyém szebb. ;D
Te miről beszélsz az 50%-oddal? Legalább 14 éves lehetsz a fogalmazásodból ítélve.
Egyébként Petrova írásait gyakran látom, sőt az én kérdéseimre is nagyon hasznos tanácsokat adott. Nem tudom feltűnt-e, hogy 90%-os. Akkor miről beszélsz? Nekem is van 70%-om, de azért csak ennyi, mert a magadfajta buta kisgyerekek lepontoznak.
Menjél aludni, holnap iskola.
Na, akkor olvasd el még egyszer mit írtam legelőször.
Szép a cicája, persze. Sőt, még hozzá sem tettem, hogy az enyém szebb. Ellenben veled. Tegye ki a képét, érdekel is engem? Csak feltűnt, hogy a kisfiú már egy csomó kérdésnél kirakja a macska képét, és nem értem miért. Nem értem, miért van szüksége a megerősítésre, hogy szép-e a cicája.
Egyébként, ki vagy te, hogy bárkit is számon kérj? Ki vagy te, hogy bárkinek is beszóljál? Ki vagy te, hogy bárkivel is kioktató hangnemben beszéljél? Ne szítsd itt a vitát, örüljél neki, hogy a te macskád a legszebb, örüljél neki, hogy ilyen okos vagy, örüljél neki, hogy nem foglalkozol ilyen sz*rságokkal mint a pontozás. És takarodjál el valami okos tini lányoknak való állatbarát oldalra.
Na, akkor olvass vissza kedves hímnemű macskabarát. A kérdezőről is van fent egy kép az oldalon. Nem tudok szerinted fogalmazni, írni. Mondod ezt te, akinek a szövege tele van helyesírási hibákkal. Azt állítod, már elmúltál 14 éves. Akkor ez a helyesírás, amit itt tanúsítasz legyen a szegénységi bizonyítványod. Így, csak még nagyobb szégyen, hogy már több vagy mint 14.
A stílusod kritikán aluli, a szövegértésed botrányos.
Na, és akkor innentől kezdve, ha nem tetszik valami, pofád befogod, és írsz egy emailt a problémádról. Amennyiben nem kapok üzenetet, ezt a dolgot egy 14 éves lázadásának fogom fel. Tudod kisfiam, az interneten BÁRKINEK lehet nagy a pofája. Kérdés ez, te az életben is ilyen vagy-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!