Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Megkarmolt egy macska, aki...

Megkarmolt egy macska, aki nincs beoltva, de lehet hogy beteg (orvos mondta) Lehet tőle bajom?

Figyelt kérdés
A beteg alatt azt értem, hogy nem teljesen egészséges, de nem tudni mi baja lehet, valószínűleg csak egy hasmenéses vírus. Még nincs beoltva, se féregtelenítve, se semmi. (Most került hozzánk, sz*r körülmények közül) Elég szépen megkarmolt. Elkaphatok tőle valamit? Lefertőtlenítettem a sebet Betadinnal.
2011. márc. 7. 20:41
 1/7 anonim ***** válasza:
begennyesedhet.Mosd ki, kend betadinnal.
2011. márc. 7. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
betadin az jó. bár én elszaladnék az ügyeletre tetanuszért,mert súlyos betegségeked is okozhat,ha tényleg beteg volt a macska!!!!!
2011. márc. 7. 20:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Karmolással maximum a körmén lévő koszt vihette be a szervezetedbe (sár,por stb...) amit igazából egy normális emberi szervezet fel sem vesz. Persze nem baj ha be betadinozod, de fölösleges ennyire beparázni egy macska karmolástól.:)

Ha megharapott volna az más lenne. Kérdés, hogy milyen beteg a macskusz...

2011. márc. 7. 20:52
 4/7 anonim ***** válasza:

20:52-es vagyok.

Azt még elfelejtettem leírni, nekem 3 macskám van, kinti cicák, az egyik bejárós a szobámba... Nincsenek beoltva, féregteleníteni szoktam őket és bolhanyakörv. Rettenetesen sokszor megkarmoltak már (játék közben), és soha semmi bajom nem lett. Még csak be sem gyulladt a seb.

Puszilgatni is szoktam a bejáróst, ölelgetni és lám, tök egészséges vagyok.

Most erre az okosok majd azt mondják hogy fúúúúj, én meg úgy gondolom, ha paráznék hogy elkapok valamit a macskámtól, tutti el is kapnám...

2011. márc. 7. 20:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Hiába lenne beoltva, a körme akkor is piszos, ez olyan dolog, hogy a cipőtalpad neked is koszos marad akármennyi gyógyszert szedsz be. Fertőtlenísd le, és annyi.
2011. márc. 7. 20:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Én nem ijedtem meg, volt már hasonló élményem, meg már harapott is meg macska, de az másik volt. Hát csak ne szúrják meg a seggemet, attól viszont félek :)
2011. márc. 7. 20:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Egy tetanusz igen hasznos dolog az elkövetkező időkre is.

Kérd háziorvosodtól.

2011. márc. 8. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!