Vérzik a cicám feneke, mi baja lehet? És folyamatosan a cicabudiba jár, milyen gyógyszert adjak neki?
nem lehetséges,hogy az állatorvos jobban tudja???
vagy te is állatorvos vagy....
Szia,
Lehet férges. Gyógyszert nem tudok rá, mert lehet valami más baja van, szervi problémák, és akkor csak ártasz neki.
Ezt sajnos csak állatorvos tudja megmondani, így bármit adsz neki ki is nyírhatja szegényt.
De ha van cicagyógyszertárad, próbálkozz... HA nincs akkor milyen emberi gyógyszerre gondolnál??? Nézz utána akkor, hogy minekünk mit adna a doki netes patikában, betegségjegyzékben a véres székletre...
Aki azt válaszolta vidd el dokihoz, annak sajna igaza van...
Amúgy lehet csak nagyon száraz a kakija, és felsérti... Adj neki folyadékot, tejet, vizet, és ne adj neki száraz tápot..... HA hasmenése van, akkor marad a doki...
AZONNAL ÁLLATORVOS!!!!!!!!!!!!!!
A vérzés nem játék, otthon ezt nem tudod kezelni, úgy, hogy nem is tudod, mi baja lehet.
Nem is értem, hogy aki cicát tart, és szereti is, annak hogy nem egyértelmű, hogy ilyen tünetek esetén azonnal orvoshoz kell vinni???
Egyébként lehet, hogy nem a feneke vérzik, hanem véreset pisil, hólyagkövek miatt. Ez is azonali orvosi ellátást igényel!!
Azért én is válaszolok. Én is azonnal orvoshoz vinném!!
Sok minden lehet és van olyan humán gyógyszer, ami az állatokra nézve akár halálos is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!