Hogyan vágjam le a macskám karmait?
Bár kiskora óta próbálom szoktatni a köröm/karomvágáshoz, ha az ollóval közelítek a mancsához, rögtön felháborodik és elhúzza..lefogni nem akarom, plusz ha kapálózna, csak nagyobb bajt okozna vele.
Legyen szíves mindenki a kérdésre válaszolni.(Mielőtt jönnének a teljesen más témájú válaszok, leszögezném, hogy nagyon jól tudom, hogy mennyit kell/lehet vágni a karmából, ill. nem sebesítettem meg még soha a macskámat, tehát nem érhette ilyen trauma.)
Előre is köszönöm.
12:32-esnek: beszkenneltem egy oldalt az egyik (véleményem szerint) leghasznosabb macskatartásról szóló könyvből, ott van egy ábra, hogy körülbelül meddig szabad vágni. [link] (ha lemented és egy kicsit felnagyítod, jól olvasható lesz, de csak így tudtam feltölteni.)
13:06-osnak: Köszönöm a tippet, de semmiféleképpen nem fogom egy ilyen kis dolog miatt nyugtatózni a macskámat, akár természetes készítmény, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!