Miért csinálja ezt a cicánk?
A sziámi cicánk mostanában(kb. 3 hónapja) rászokott arra,hogy csak úgy iszik,hogyha valaki felemeli a mosdókagylóhoz és megengedi neki a csapot és addig tartja,amíg Ő nem iszik eleget.Régebben mindenki nevetett,hogy milyen okos,meg minden,de most már éjszaka 2x-3x költ fel általában engem,mert csak én kelek fel a nyávogására és eléggé kialvatlan vagyok mostanában tőle.És az is gond,hogy napközben semmit nem iszik,csak ha valaki felemeli a csaphoz :S
A cica 14 éves.
14/L
Az én cicámnak is lettek rigolyái, amikor már nem volt fiatal. Amit az első válaszoló írt: ne emelgesd a csaphoz, előtt utóbb inni fog máshonnan is. Elég életösztön lehet benne azért ahhoz, hogy ne halljon dacból szomjan. ;)
Persze egy ideig nagyon nehéz lesz nem odafigyelni a nyávogására. Sok sikert!
Már próbáltam,de akkor egész éjszaka ült a csap előtt és úgy nyávogott,mint akit kínoznak :S
Szörnyű volt hallgatni.
Egyszerű huszonévesnek:
Gratulálok. Ha elcseszed a macskád nevelését, mert rászoktatod a csapból való ivásra, akkor téged kéne nyakonönteni, hogy ennyi eszed van.
Az én cicám is csak csapból iszik kis kora óta:)
Engem egyáltalán nem zavart a dolog, mert nem hisztizik, hanem türelmesen vár a fürdőszoba ajtó elött, amig be nem engedi valaki.
Majd ahogy megnyitom a csapot felugrik rá, és iszik.
Hiába próbáltam tálkára szoktatni, nem sikerült...
Ha neki így jó... hát nekem is...
Elvettem a vizes tálkáját, és majd iszik amikor itthon vagyok.
Ha nem vagyok itthon, akkor nem iszik...
Probálkoztam már mindennel, de semmi sem jött be.
Az se, hogy óránként lecseréltem a vizét frissre.
Az sem, hogy a víztisztitóból kapta a vizet.
Az sem, hogy a fürdőszobába tettem a tálkát.
és az sem, hogy a csap szélére.
Hát akkor nyasgem, nem érdekel, iszik amikor tudd:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!