Egy felnőtt macska élelmezése mennyibe kerül havonta? Kb
1 cicám van. 1 éves.
Royal Canin-t kap, meg mivel nem eszik meg semmi mást csak a félix alutasakosat így azt kap még mellé. Szoktam neki venni szőroldó pasztát, jutalom falatokat,főtt húst. Tejet nem kap. Helyette tejfölt és krémsajtot :) Plusz az alom. Talán 6000 Ft-ot havonta +/- állatorvosi ktg.
Szerintem gagyi kaját nem éri meg venni, mert nulla tápanyag van benne és többet kell belőle etetni,mint a prémium tápból!
3 macskára költök havonta 2-3ezret. a dolgukat kint végzik, szóval ebben csak a szárazkaja+konzerv van.
sokszor kapnak maradékokat is.
Én naponta vettem neki konzervet változatosan, néha kapott csirkehusit, vagy amit főztem itthon. Almot is vettem.
Aztán egy időben orvoshoz kellett vinni, persze visszahívtak többször, mindig 5 ezer, néha 8.
Hát magamra nem költöttem annyit, az biztos, de sosem számoltam össze.
Szia!
Nekem most lesz 10 hónapos a cicám.
Alultasakosba kitekatot kap, a négyes csomagból kell heti 2 db, ez egy hónapra 2500 ft. (320ft egy 4-es csomag) Az alom az kb 250 ft, ebből kell heti egy, az így 1000 ft, száraznak pedig perfect fitet kap, a nagy csomag 1000ft, és kb 2-3 hétre elég, tehát egy hóra 2000ft. Szóval összesen 5500 ft. Nem nagy étkű cica, ha csak nem a szárazról van szó, nem kövér, és nem is sovány. Napi kétszer kap enni.
Szia!
Az én cicám száraz eledelből csak a Friskiest eszi meg a Whiskast, abból csak akkor adok neki, mikor nem vagyunk itthon. Így abból a 400 g-os kiszerelés olyan 3-400 ft- és egy hónapban kell 2-3 db.
A konzerves eledelből bármelyik fajtát megeszi szinte, abból 2-3 naponta 1 konzerv, 100-150 ft darabja.
Ezen felül szoktam neki venni kb. 2-3 havonta whiskas jutalomfalatokat, fogkefét, szőrlabda ellenit, annak darabja 400 ft, de ha akciós, akkor szoktam venni.
Nem nagyon adok neki házikosztot, bár a gyrosomat a múltkor megette:) ezen felül a gépsonkát illetve a paradicsomot konzervhalat.
Cicája válogatja.
Egyébként nagyon el lehet őket kényeztetni, de csak óvatosan, mert mint az embernél is, a macskáknál is nem egészséges a kövér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!