A cicám mindig megeszi a paprikát és a kigyóuborkát, mitől van ez, lehet, hogy vitamin hiánya van?
Szia!
Szerintem ne aggódj addig amíg jó kedvű, játékos és kíváncsi.Ha a zöldségek mellé eszik húst is akkor csak arról van szó, hogy mindenevő a nyaú.Egy korábbi ismerősöm kutyája volt olyan, hogy kiszedte a sárgarépát a földből és megette vagy a cseresznyét ellopta a kosárból.Az a kutya mindenféle zöldséget megevett, persze a husiját azért megkövetelte. :) Az én cicám egy időben a pörkölt, sótlan, földi mogyorót ette.Én is furcsáltam, de nem lett belőle probléma.
semmi baj!!!! Az én macskám is megeszi a kígyóuborkát.
Sőt még a káposztát is. Nincs vitamin hiánya addig amíg boldog és kíváncsi! Ne aggódj
Szerintem nincs ezzel semmi gond. :) Nekem a kutyám szerette régen a paprikát. Van a kertünkben paprika, a kutya mindig leszedte a legérettebb, legnagyobb példányokat, és szépen lerágta, csak a csutkát hagyta meg. Vagy amikor hoztuk a piacról a bevásárlókosarat, és volt benne paprika, azt is néha kilopta (!).
Az ám, de egyszer pórul járt: sikerült egy csípőset lenyúlnia.
Ez már több éve volt, azóta nem eszik paprikát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!