Vajon honnan lehet a legolcsóbban macskát szerezni? Ami persze szép és egészséges is legyen.
Én az utcáról mentettem meg és teljesen egészséges cicát neveltem belőle :)
A másik megoldás hogy körülnézel a közeli menhelyeken.Esetleg olyan helyről szerzel cicát aki ingyen adja el.
Szia. Fajtisztát szeretnél vagy házimacskát?
Nekünk ha minden igaz, lesznek kismacskák(házi) tavasszal. Az első alom nagyon szép volt és egészséges cicák voltak :) Ha érdekel írj egy privit :)
Én mindenképp azt ajánlanám, hogy menhelyről szerezz be egyet. Rengeteg kidobott, szerencsétlen sorsú cicus vár epekedve gazdira, és a menhelyek befogadóképessége sajnos korlátozott, így sokszor az elaltatás vár rájuk. És nagyon szép cicákat is találhatsz, általában csak az ivartalanítás vagy oltás költségeit kell kifizetni, de azt így is-úgy is rá kellene szánnod.
Szia!
Ha tényleg érdekel, nézz be az nlc.hu-ra. Ott a fórumon éppen elajándékozna valaki egy ivartalanított cicust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!