50ezer Ft-ért láttam eddig legolcsóbban,tényleg nem tudnék ez alatt szerezni?! nagyon soknak találom,mivel nem tenyészteni szeretném,csupán csak gondozni,felnevelni,szeretni:) Nagyon szeretnék egy olyan cicust, de elég összeg lesz az etetés,vitaminok,oltások, ezekre természetesen rááldozok pénzt,de 50 ezer Ft nagyon sok még mellé... Ha valaki tud,megköszönöm neki nagyon:)
2009. febr. 13. 20:01
1/8 anonim válasza:
Fajtatiszta cicust főleg maine coon-t nem nagyon találsz olcsóbban. Esetleg ha elmész állatmenhelyekre rengeteg cicust találhatsz, lehet hogy van köztük maine coon vagy valami olyasfajta keverék. És ott ingyen kapod...
2009. febr. 13. 20:06
2/8 anonim válasza:
Fajtisztát nem fogsz találni ennél kevesebbért, de menhelyi honlapokon már láttam keveréket, az is nagyon szép volt. Érdemes ilyen oldalakat lapozgatni, sosem lehet tudni, mikor találsz.
mindenképpen törzskönyvezett, fajtatiszta kell? az én macskám menhelyi, és szinte egy az egyben maine coon..örömhír, hogy volt egy testvére is, aki most olyan tíz-tizenkét hónapos lehet, fiú, barna, és ő is nagyon maine coonos.ez egyébként a szentendrei menhelyen van, szerintem néz körül..biztos nem vitték még el, a macskák senkinek sem kellenek..
2009. febr. 13. 20:10
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek:)
körül nézek majd ilyen helyeken akkor^^
nem kell törzskönyvezett feltétlenül,csak szeretném hogy ugyanazok a tulajdonságai (és persze méretei) legyenek,mint a fajtatisztáknak:D nagyon tetszenek
viszont kiscica kéne,olyat is találok menhelyeken,amit még nem vittek el?:/
2009. febr. 14. 11:46
5/8 anonim válasza:
Előfordul, de az igazi kiscica-dömping tavasszal fog kezdődni.
2009. febr. 14. 19:06
6/8 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, fajtatisztát és pláne törzskönyves cicát nem fogsz ennél olcsóbban kapni!
De mint írtad nem fontos hogy törzskönyvezett legyen! Próbáld meg tenyésztőknél! A tenyésztésből kivont cicákat ivartalanítva megkaphatod jóval olcsóbban is!
Legalább is én oda szoktam adni, de kizárólag leinformálható jó helyre!!! Viszont nekem brit cicáim vannak!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!