Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ivartalanítás terhesen?

Ivartalanítás terhesen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan megy az ivartalanítás, ha már vemhes a cica?

Nem lehet baja utána?

Vagy kiműtik a kölyköket is?

Egyszerűen nem tudom, mire gondoljak.

Köszönöm a válaszokat előre is!

Üdv! :)

2011. febr. 18. 20:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy zajlik a műtét, azzal a külömbséggel, hogy a méhét is ki kell venni a kölykökkel együtt. Totálisan kipakolják.

A kölykök a méhben maradnak, de ez függ attól is, hogy milyen szakaszban van a vemhesség.

2011. febr. 18. 20:52
 2/9 A kérdező kommentje:

Huhh szegény.

És ez kb. mennyivel jelent több pénzt?

Az ivartalanítás duplája? vagy mennyibe kerülhet?

Köszi a válaszod! :)

2011. febr. 18. 21:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Igazából az altató az ami a drága. Attól hogy a méhét is kiveszik az nem kéne hogy befolyásolja az anyagiakat.

Inkább attól is függhet az ár, hogy rá kell e altatni?

Ha kifogsz egy ivartalanítási akciót akkor olyan tíz tizenöt ezer körül lehet. De ezt orvosa válagatja.

2011. febr. 18. 23:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én vittem már cicát terhesen, nem kértek többet, mint általában. Sajnáltam én is szegényt, meg a kiscicákat, amúgy nem az én macskám volt, de már nem bírtam nézni, ahogy az illető öli a kölyköket :S Volt anyós jelöltem volt amúgy, rábeszéltem az ivartalanításra. Hamar gyógyult a cica, így még mindig jobb, mintha még több cica születne a világra, így is annyi gazdátlan van...
2011. febr. 19. 00:04
 5/9 cili cica ***** válasza:
39%

adok egy segitséget:

a kölykök hol fejlőődnek/ugymond hol születnek azon kivül hogy az anya hasában?/-a méhben

ivaralanitás mit jelent az ivarérettségután kiveszik a méhét vagyis elötte bocsi

és sz ivar mi? az a nya méhe és ebben fejlödnek kiscik ugy 2 szerese lehet mer a kölyköket ha kiveszik azér nem tudják az életüketz menteni /eldobják/

üdv cili cica/apu állatorvos/

2011. febr. 19. 12:06
 6/9 A kérdező kommentje:

Hát majd meglátjuk, szerdán 9re vihetem. :)

Az ivartalanítás 12 ezer lenne, majd most kiderül, h így mennyi lesz.

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

2011. febr. 19. 14:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát az jó drága, nálunk rendelője válogatja, de a legdrágább 9000 volt. Nemrég csináltattam akciósan 4800-ért.
2011. febr. 20. 00:17
 8/9 anonim ***** válasza:
68%

Vidéken ócsóbb, városban drágább.

A 12 000 ft reális ár szerintem.

2011. febr. 20. 09:06
 9/9 A kérdező kommentje:

Itt a városban 2 állatorvos van, a másikat nem ismerem annyira, állítólag nála 7000-8000 Ft, de nem tudom biztosan.

Mi ide vagyunk bejegyezve a másikhoz, ami drágább, de nagyon szép a rendelő, meg tényleg nagyon kedves orvosok vannak. :)

2011. febr. 20. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!