Megérezhette a macskám?
Az éjszaka történt. Mondjuk holnap lesz a szülinapom, de..
Ügye kiengedtem a lakásból had végezze el a szükségleteit. Ha minden oké, akkor oda ül az ajtó elé és nyávog. Már egy ideje ott kolbászolt az ajtóban mire kinyitottam. Gyorsan befutott és mit látok? Hozott egy egeret és letette elém. Vártam hogy majd megegye vagy valami, de erre rám nézett és elkezdett "beszélgetni". Ott ült és azt várta mikor eszem meg az egeret. :D Vagy valami ilyesmi. Azelőtt sosem csinált ilyet, de én ezt betudtam tőle egy szülinapi ajándéknak. Rendes, nem? :D
Aha, cuki tőle. És legalább megetted? Ugye nem sértetted meg azzal, hogy nem...???
:P
Igen, ilyenkor büszkélkednek. De ezzel az egér kérdéssel vigyázni kell. Egyik ismerősöm macskája, ha megsértődött valamire, kiment egerészni, aztán bevitte a házba az egeret, megroppantotta - de csak épphogy, hogy még éljen - aztán elengedte, hadd szaladjon. Az egér lehet bosszú is. :D
Persze ez esetben elújságolta neked, h fogott egy egeret, és várta h dicsérd meg miatta. :D
De édes! :) *-*
Néha csinálják ezt, ajándékot hoznak. Ezzel azt akarják mondani, hogy szeretnek.
Cukik *-*
Hozzák élve hozott egy patkányt... Elengedte. Brr.
Ti is táplálsátok őt, ezért lehet, hogy viszonozná. Vagy a kölykének tart.
nálunk a fent említett cica felnevelt egy tacskó kölyköt, és neki is hordta a pateszt, meg az egeret.
A környék legjobb patkányozó kutyája lett.
Az előző cicám nekem is mindig hazahozta a zsákmányt.Ezzel mutatja ki a háláját a gondoskodásért.De a mostani cicám nem ilyen hálás. :S
Épp a napokba mondta apu, hogy pont látta ahogy fogott a cicám egy verebet, de nem hozta ide megmutatni.Mármint a cica.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!