Miért nem bír kakilni a 3 hónapos kiscicám? Mit adjak neki enni?
3 hónapos fiú kiscicám kb csak minden másnap megy kakilni, de a hasa mindig kemény és nagy. 1,5 hete került hozzám, de már kicsit nagyobb a hasa, pedig nem adok neki sok kaját (legalábbis szerintem), változatosan adok neki enni, mindig mást, pl kapott már cicakonzervet is, tápot is (de ezekből kevesebbet), tejet, levest, rántott húst kis darabkákban :D, szalámi, májkrém, ilyesmik. Víz az ugye mindig van neki, meg tej is majdnem mindig van a kajája mellett. A hasa mégis olyan kemény és kerek, és sokszor nyávog is. A nyávogást nem tudom mikor mire véljem, néha azért nyávog mert hívja a másik kiscicát (2 van), máskor nem tudom miért, azért mert fáj a hasa, vagy azért mert ki szeretne menni a szabadba? Még nem engedtem ki őket, még várok egy kicsit hogy megszokják itt.
Szerintetek mit adjak neki enni, amitől könnyebben tud kakilni? Vagy mit vonjak meg tőle?
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!