Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért nem bír kakilni a 3...

Miért nem bír kakilni a 3 hónapos kiscicám? Mit adjak neki enni?

Figyelt kérdés

3 hónapos fiú kiscicám kb csak minden másnap megy kakilni, de a hasa mindig kemény és nagy. 1,5 hete került hozzám, de már kicsit nagyobb a hasa, pedig nem adok neki sok kaját (legalábbis szerintem), változatosan adok neki enni, mindig mást, pl kapott már cicakonzervet is, tápot is (de ezekből kevesebbet), tejet, levest, rántott húst kis darabkákban :D, szalámi, májkrém, ilyesmik. Víz az ugye mindig van neki, meg tej is majdnem mindig van a kajája mellett. A hasa mégis olyan kemény és kerek, és sokszor nyávog is. A nyávogást nem tudom mikor mire véljem, néha azért nyávog mert hívja a másik kiscicát (2 van), máskor nem tudom miért, azért mert fáj a hasa, vagy azért mert ki szeretne menni a szabadba? Még nem engedtem ki őket, még várok egy kicsit hogy megszokják itt.

Szerintetek mit adjak neki enni, amitől könnyebben tud kakilni? Vagy mit vonjak meg tőle?

Köszi!

2011. febr. 15. 17:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Veszek neki féreghajtót, hátha meggyógyul a kis drágám. A másik cicám is ugyanilyen idős (testvérek), neki látszólag nincs semmi baja, érdemes lenne neki is beadnom a féreghajtót, vagy ha látszólag nincs semmi baja akkor hagyjam?
2011. febr. 16. 22:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Minden macskának szüksége van féreghajtóra!
2011. febr. 17. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!