Mitől tüsszög a cica?
Figyelt kérdés
Mostanában elég gyakran tüsszög a cicám, de ezen kívül más baja nincsen. Rendesen eszik, játszik, dorombol, eleven... Mi lehet a baja? Kedden oltás miatt megyünk orvoshoz, majd dokinak is említem, de addig mit csinálhatnék vele? Volt hasonló problémátok?2011. febr. 6. 11:01
1/5 anonim válasza:
Lehet hogy megfázott. Azonkívül bármitől tüsszenthetett, enyém is szokott, de nincs semmi baja. Ha te tüsszentesz az sem jelent mindig bajt :) Milyen oltásra viszed? Mert ez érdekelne.
2/5 A kérdező kommentje:
A 2. kombinált oltásra, és az 1. veszettség ellenire.
2011. febr. 6. 11:19
3/5 anonim válasza:
szia!
nem igazán tudom h mit engedsz meg a cicusodnak... az enyém olykor bejön a konyhába amikor sütök-főzök és ahogy megcsapja a hagyma illata attól tüsszög... de gondolom tüsszenthet minden inritáló anyagtól, akár erős parfümtől is... vagy portól...
4/5 anonim válasza:
A miénk is tüsszent néha. És ez lehet valóban megfázás vagy irritáló szag. :)
5/5 anonim válasza:
szerintem az alomtól lehet, ha olyan. Mert én most kezdtem cicát tartani és az én orromat is rettentően irritálja a rendes alom, most kipróbálom a szilikonosat, mert elvileg az nem porzik és a cicát se irritálja. Viszont most az én cicám is gyakrabban tüsszög, pedig lecseréltem már, kicsit aggódok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!