Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hányszor kell a cicát egy nap...

Hányszor kell a cicát egy nap megetetni?

Figyelt kérdés
Sziasztok kedves tapasztalt cicatartók! Az lenne a kérdésem, hogy hányszor érdemes a cicát egy nap etetni? Több helyen többfélét olvastam, valahol azt, hogy naponta 4x-5x, máshol meg azt, hogy 2x... Nem akarom, hogy elhízzon meg hasonlók, ezért gondoltam inkább megkérdezlek titeket erről. Nekem egy 3 hónapos macsekom van, általában reggel és délután adok neki egy kis adag szárazat, este pedig egy tasakos eledelt.
2011. jan. 29. 08:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Kiscicának adhatsz 3-szor naponta kis adagokban. Nekem felnőtt macskáim vannak, 2-szer kapnak enni naponta, reggel, és este.
2011. jan. 29. 08:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Száraz táp mindig van előtte, abból kiszolgálja magát, ha napközben éhes lenne. Konzervet pedig hivatalosan reggel és este kap, de a gyakorlatban ez úgy néz ki, hogyha éhes akkor jön és kér.
2011. jan. 29. 08:35
 3/7 anonim ***** válasza:
60%
Mindig gondoskodj, hogy a táljában legyen száraz táp és mellette víz. Egy cica kb.72x megy naponta a táljához. Többször eszik keveset.
2011. jan. 29. 08:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2011. jan. 29. 08:46
 5/7 anonim ***** válasza:
A mi macskánk/1 éves/ nem várja meg, hogy adjunk neki, hanem "szól"-addig áll a kamra előtt, míg nem kap szárazat, ezt akár 6x is megteszi egy nap. Konzervet elvileg 2x kap, de ha nem tetszik a márkája, akkor inkább éhezik.Ha alutasakost kap, azt becsámcsogja egy perc alatt.A régi macskánk inkább udvaron érezte jól magát, de enni bejött akár óránként is. Jelzik ők, ha korog a gyomor.Azt mondják, a macska annyit eszik, mint egy egér. De nem teszik hozzá, hogy akár 10x egy nap.:)
2011. jan. 29. 08:56
 6/7 anonim ***** válasza:

ma 08:42

Így igaz! A macska másképp működik, mint a kutya. Előtte egész nap ott lehet a kaja, nem fogja túlzabálni magát. Ők sokszor esznek keveset.

2011. jan. 29. 10:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az összes válaszolónak! :)
2011. jan. 29. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!