Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lehet az ivartalanítás miatt?

Lehet az ivartalanítás miatt?

Figyelt kérdés
Ma fogadtam örökbe egy fiatal lány cicát (7-10 hónap közötti). Nem tudok róla sokat, viszont észrevettem, hogy elég nagy a hasa. Állítólag nem valami nagy étvágyú, tehát nem az elhízás miatt lehet. Persze, eszembe jutott hogy férges. (De nem rég volt nála féreghajtás) Természetesen veszek neki én is. Karácsony körül volt ivartalanítva, már kezd is visszanőni a szőre. Lehetséges, hogy ettől ilyen kerek a hasa?
2011. jan. 29. 00:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Az en lany cicam is nemreg lett ivartalanitva,de olyan dundi mintha 15 kiscicaval lenne vemhes. :) Amugy ilyenkor telen amugy is megvastagodik a bundajuk,de egy ivartalanitott cica mindig jobb sulyban levonek fog kinezni.
2011. jan. 29. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!