Milyen kajcit adjak a cicusnak, ami nem egy whiskas-ergo szar- minőségű, de nem is gyilkol le anyagilag?
eddig kitekatot kapott,de a nedves tápot le szeretném cserélni valami minőségire. ritkábban kap hillst,azt imádja,de én nem tudom megfizetni minden napra a 300ftos menüt néha még magamnak sem. egy év körüli lány cicus,2 hete lett ivartalanítva.
otthon elkészíthető is érdekel
Picilány? Ezt miből szűrted le? :DD
Édespofa vagy ;)
Na menj aludni holnap iskola.
Én is csókollak kisfiam! ;)
22.35
egyedül szedted össze ezt a sok hülyeséget? júúj de buta vagy istenem xDDDD de tényleg húzzá aludni a g*cibe xddDDDD
Iskola neked van (illetve kéne hogy legyen), főleg az irodalom és a nyelvtanórát ajánlom figyelmedbe, rádfér. A korodat a beszédstílusodból és az értelmi képességeidből tippeltem.
De tényleg megyek, nem sok értelme van csökkent felfogóképességű embereknek magyarázni a nyilvánvalót. Örülök hogy jót nevettél, mi rajtad főleg:) Hiába, néha kellenek az ilyenek mint te, hogy legyen min szórakozni az éretelmesebbjének:)
Jóccakát.
22:48
Jé te ki vagy, és mit akarsz, és kihez beszélsz, és mi a hülyeség?:)
Kérdező!
Mennyit tudnál naponta költeni a cicára? Mondjuk az alutasakosra? És mennyit havonta a szárazra?
Csigavér gyerekek! :) Szerintem szükség van mindenki tapasztalatára, véleményére, legyen az bármilyen szubjektív is.
Azt nem tartom helyesnek, ha valaki az internetes olvasmányai alapján kijelenti, hogy a nem prémium táppal etetés az holtbiztosan egyenlő a húgykövességgel. Biztosan nagyon sokat számít az etetés, de azért szerintem ennél több összetevője van a dolognak.
Ami a prémium táppal etetést illeti, abszolút tapasztalatból tudom állítani, hogy egy hónapra elosztva takarékosabb, mint a silányabb minőségű táppal etetés. Én ráadásul nagy kiszerelésben (10kg vagy több) vásárolom (Royal Canin és Acana), így még kedvezőbben jön ki az 1kg ára - ami pedig nagyon sokáig elég.
És még mielőtt bárki sznobsággal vádolna: pár évvel ezelőtt, még csóró egyetemistaként sokszor arra is kevés volt a zseton, hogy magamnak tisztességes ellátást biztosítsak. De nem is volt semmilyen háziállatom - száraz kenyérhéjon mégsem akartam macskát tartani. Csak mikor már egyenesbe jöttünk akkor jöhettek az első állatok - halak, madarak, macskák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!