Mit bogarászik egy macska?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok milyen bogarakra vadászik egy macsek. Talán alkalmas csótányirtásra is?2011. jan. 23. 23:29
1/7 anonim válasza:
Ha lát egyet és épp ahhoz van kedve,lehet,hogy levadássza,de ha csótányproblémád van, komolyabb megoldást kellene keresned.
3/7 anonim válasza:
Az egyetlen, amit pl. az enyém nem fogott meg, pont a csótány. Pedig még a mezei poloskát is alig tudtuk elkapni előle.
4/7 tetris válasza:
A mi macskánk lepkékre vadászik nyaranta. Meg egyszer-kétszer láttam pókot üldözni is.
5/7 anonim válasza:
Én csak reménykedem benne hogy a csótányokat nem eszi meg. Van kint csótánycsapda...
Amúgy minden bogarat megeszik ami berepül (légy, szúnyog, pók, cserebogár), kivéve a poloskát. A szúnyogot csak azért kapja el, mert idegesíti alvás közben, a többit megeszi, még a pókot, legyet is. Gondolom azért kell benti cicáknak is féregtelenítés, mert peték még légyre is ragadhatnak (brrrr).
6/7 anonim válasza:
Az enyém a csótányok réme. Hála neki, élő csótányt egy éve nem láttam.
7/7 anonim válasza:
Ja, kb. hangya méret felett minden rovarra vadászik, különösen, ha repül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!