Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Megtisztul majd magától a...

Megtisztul majd magától a kiscica "koszos" szőre?

Figyelt kérdés

2 napja találtam a kapunk előtt egy kiscicát. nagyon aranyos, barátságos cica. szegénykét befogadtam, kitudja mióta csavarog az utcán, nagyon sovány szegény. de elég piszkos a szőre az megtisztul magátólvagy kell vele valmit csinálni?

Remélem jót tettem azzal, hogy befogadtam. :)

2011. jan. 18. 13:12
 1/9 anonim ***** válasza:

A macskák tiszta állatok, rendbe teszik a szőrüket. Én ettől függetlenül megfürdettem az útszélén összeszedett cicámat...

Cicasampont kapsz az állatkereskedésekben, csak fürdetés után legyen meleg helyen a cicus, amíg megszárad a szőre, mert könnyen megfázik.

Amúgy szerintem jót tettél, csak viseld gondját felelősségteljesen :)

2011. jan. 18. 13:15
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ. :)

És gondját fogom viselni, nagyon szeretem a cicákat. :)

2011. jan. 18. 13:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem magától fog megtisztulni, hanem szép tisztára lenyalja magát. Persze ez nem sikerül egyetlen mosakodás alatt, ha tényleg nagyon bekoszolódott. Mi találtunk egyszer egy feketés szürke kiscicát, befogadtuk, és néhány nap múlva meglepve tapasztaltuk, hogy hófehér cicus, csak piszkos volt szegényke. Korábban valami széntárolóban vagy hasonló helyen alhatott. :)
2011. jan. 18. 13:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2011. jan. 18. 13:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is pont két éve most, hogy befogadtam a macsekunkat. Ő is sovány volt nagyon, és persze koszos. Én megfürdettem sima baba tusfürdővel, semmi baja nem lett. Azóta is boldogan él velünk.
2011. jan. 18. 13:39
 6/9 anonim ***** válasza:
A helyedben inkább megfürdetném, ki tudja, milyen piszkot vihet a szervezetébe, ha csak ő maga nyalogatja le.
2011. jan. 18. 13:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Ha zavar, hogy piszkos, fürdesd meg nyugodtan. Mi azért nem mostuk meg, mert fel sem merült bennünk, hogy az nem az eredeti színe. De nyilván jobb lett volna a cicának, ha azt a tömérdek szénport vagy ki tudja mit, nem ő nyalja le.
2011. jan. 18. 13:42
 8/9 A kérdező kommentje:

Csak félek megfürdetni.. :S

Megmostam a kis lábát hogy lejön-e a kosz, de nem :S

Anyukám szerint az nem kosz, hanem szürke.. de pedig kosznak látszik.

2011. jan. 18. 15:06
 9/9 anonim ***** válasza:

a babasampon beválik. Mi is azzal fürdettük. Nem fog neki tettszeni.

Vagy vegyetek bolhaírtó sampont, biztos ami biztos

2011. jan. 19. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!