Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nőstény macska mitől borzolja...

Nőstény macska mitől borzolja fel a farkán a szőrt?

Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 13:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Amitől a kandúr is: megijed valamitől, vagy játék közben a másik ijesztésére. Mivel olyankor optikailag nagyobbnak látszanak :))
2011. jan. 16. 13:47
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Na, ilyenkor szoktam én a hasamat fogni a röhögéstől.

Mikor a szódásüveggel együtt 2 kg-os macskám púpozott háttal, és púpozott, 5 cm vastagra felborzolt farokkal keresztbe áll előttem a folyosón, és leszegett fejjel merően rám néz: "Haver, tudom hogy akkora vagy, mint egy medve, de engem nem ijesztesz meg, és itt át nem mész, azt garantálom!"

Nálam ugyan nem jönnek be az ilyen jedi trükkök, de youtube-on vannak videók, ahol a macska medvét kerget meg, és olyan is van, ahol 2 krokodilt zavar vissza a vízbe. Úgyhogy néha hatásos ez a technika.

2011. jan. 17. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!