Szrintetek jó a macskabútor?
Az enyémek az égvilágon kívül mindenhol alszanak, csak a macskabútorokban nem!
Felesleges ezért áldozni, bár az is lehet, hogy ez is macskafüggő! Van amelyik szívesebben alszik inkább a gazdi ágyában.
Nekem is félperzsa cicáim vannak, lassan 5 hónaposak. Karácsonyra kaptak cicabútort :) Picit féltem, hogy rá sem néznek majd a drága cuccra... 1-2 napig ismerkedtek vele, természetesen nem másztak rá azonnal, hiszen arra tanítottam őket, hogy nem ugrándozhatnak fel a bútorokra. Ezért naponta többször ráraktam őket, megsimogattam őket, és mára imádják!!! Nem is gondoltam volna, hogy ennyi időt eltöltenek rajta. Ettől függetlenül szundiznak a kanapén is, de ha nem engedném meg, akkor valszeg a saját helyükön pihiznének.
Ha megengedheted magadnak (elég drágák ezek a bútorok), akkor érdemes beszerezni nekik. Előbb-utóbb birtokba veszik, és hogy mennyi időt tölt el ott, az szoktatás kérdése!
Sok sikert!
Az én cicám imádja a macskabútort. Karácsonyra csináltunk neki saját magunk, mivel Maine Coon cicám van, és nem volt elég strapabíró bútor amit meg tudtunk volna venni.
A polcokat OSB lapból kivágtuk, 6 cm átmérőjű fa karókkal és 4 cm-es facsavarral összeraktuk. A polcokat és a macskakuckót plüss anyaggal bevontam.2 méter magas és 1,4 méter széles. Az egész kb.15eFt-ba került.
Ha valakit érdekel és vállalkozó szellemű szivesen elküldöm a képeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!