Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Cicáknak karomvédőt hol tudok...

Cicáknak karomvédőt hol tudok rendelni?

Figyelt kérdés
Láttam a neten, hogy van cicáknak karomvédő, amit fel kell ragasztani, 4-6 hétig rajta marad és nem tudja összekapargatni a bútorokat! Kérdeztem a helyi állatos boltokban,de nincs náluk. Gondoltam hátha tud vki segíteni, hogy hol tudnék rendelni!?
2011. jan. 8. 12:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
10%
Inkább sehol ne vegyél ilyet! Ez kínzás annak a szegény cicának! Nem is értem, hogy tud valaki egyáltalán ilyet kitalálni! Ne tarts macskát, ha nem bírod elviselni, hogy bizony kapar! Vagy vegyél neki kaparófát!
2011. jan. 8. 12:36
 2/12 A kérdező kommentje:
hiába van neki kaparófa, nem kaparja!
2011. jan. 8. 12:50
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Megnéztem, mi ez. Még rosszabb, mint amikor levágják a macska körmét. El tudom képzelni, hogy szegény állat megzakkan a lábán lévő idegen dologtól. Ráadásul kopoghat is, ha kemény felületen jár, ami szintén nem jó neki.
2011. jan. 8. 13:49
 4/12 anonim ***** válasza:
11%
Szegény cicák!Inkább vágd le a körmét!
2011. jan. 8. 14:04
 5/12 A kérdező kommentje:
A körömlevágással úgy hallottam többet árthatok neki...ha véletlen belevágok,meg ilyesmi! És hogy ha puha műanyagból van akkor valószínű, hogy nem kopog! Abban még senki nem segített, hogy honnan tudnék ilyet rendelni! Jah egyébként meg kutyáknak is van,mert az meg pl kapható itt az állateledelesben is...ha akkora nagy kínzás lenne,akkor azt se engednék forgalmazni! Sztem!
2011. jan. 8. 16:51
 6/12 anonim ***** válasza:
11%
Neked nem való macska, ha így akarod leszoktatni a bútorkaparászásról.. Neked hogy esne, ha pl beragasztanák a szádat, hogy ne tudj enni. A macska lételeme a kaparászás. Nekünk pl. a macskánk nagyon utálja a különböző parfümöket illatosítókat. Ha befújunk valamit tuti, hogy pár napig elkerüli. Én inkább megpróbálnám leszoktatni, mint ilyen módszerhez folyamodni...
2011. jan. 8. 20:13
 7/12 anonim ***** válasza:
14%
Arról nem is beszélve, hogy csodát ne várj, egy nap alatt nem fog leszokni a bútorok kaparásáról. Mindenhez türelem kell és idő...
2011. jan. 8. 20:14
 8/12 anonim ***** válasza:
84%
A cica körme hegyét le lehet vágni. A kaparófáját fújd be macskamentával. Egy cica nevelhető is. Ha bútort kapar, az egyik hatásos dolog vízipisztolyból ráspriccelni egy-két erős sugarat.
2011. jan. 9. 00:30
 9/12 A kérdező kommentje:
majd fújogatni fogom az erkélyajtót minden vegyszeres szarral igazad van,kb csak 200ezer ft volt!
2011. jan. 9. 17:15
 10/12 A kérdező kommentje:
viszont ezt a macskamentás dolgot megpróbálom,hátha sikerül rászoktatni a kaparófára!
2011. jan. 9. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!