A 8 hetes cicám elkezdte szopizni a fülem. (Többi lent) Van valakinek ötlete?
Figyelt kérdés
A 8 hetes félperzsa cicám elkezdett nyalogatni. Ezzel nincs is gond viccesnek találtam. Utána egyre feljebb jött már az arcom is nyalogatta. Majd megtalálta a fülem és elkezdte szopizni. Van valakinek ötlete mit tehetek azért hogy jobb legyen neki? Hogy valamit szopizhasson (persze nem a fülem) vagy valami nem tudom. Nem kell hogy táplálja csak a mozdulat kedvéért.2011. jan. 7. 22:06
1/8 anonim válasza:
hát...adhatsz neki valami rongyot vagy plüss macskajátékot is,de szerintem ne hagyd hogy a füledet szopizza
2/8 anonim válasza:
áá nyugi, az enyémek is csinálták:) valószínűleg túl korán lett leválasztva a mamáról. túl fogja tenni magát rajta... az enyémek a fülem után (érdekes, hogy nekem is a fülemet találták meg...) átszoktak a saját mancsfejükre, aztán leszoktak szépen róla... lehet, hogy később még nyáladzani fog ha simogatod, ez is a korai leválasztás miatt van, de nem biztos...:)
3/8 A kérdező kommentje:
Csak hogy amíg szüksége van arra hogy azt érezze a maminál van addig legyen neki valami.Köszönöm a válaszokat.Várom a továbbiakat is.
2011. jan. 8. 10:33
4/8 anonim válasza:
finoman tedd a szájához ilyenkor a mancsát. mást nem nagyon fog szopni, mert se nem meleg, se nem szőrös, tehát nem a mami...:) nyugi nem érzi magát rosszul, csak beidegződés.
azért nyáladzik közben pl., mert azt hiszi, hogy most tényleg szopik, csak ugye nem jön a tej.
A kisbabák is szopják az ujjukat...
5/8 A kérdező kommentje:
Csak hát arra gondoltam veszek neki cumisüveget(kifejezetten macsekoknak)És a tejadagját abból megkapná.Szerintetek is megy a hasa a cicáknak a tejtől?vagy beteg lehet tőle?
2011. jan. 8. 14:06
6/8 anonim válasza:
az enyém is ezt csinálja!!!!!!Írtó vicces!!!!!De ő már fél éves!
7/8 anonim válasza:
Rendes tejet csak nagyon nagyon ritkán lehet nekik adni. Javaslom a macskáknak gyártott cicatejet, abból is a kicsiknek valót. Ne adj neki gyapjúból készült anyagot, az enyém mindig olyan szopizott még nagy korában is. Teli lett a gyomra felgyülemlett gyapjú golyócskákkal és mindig öklendezett. Ha tudod szoktasd le róla.
8/8 anonim válasza:
túl korán lett elválaszta és anya hiánya van ... :D
az enyém is ezt csinálja nekem teccik mert nagyon vicces de ha félóráig a fülemen lóg az már nem . :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!