Eltört a cicám farka?
Lehet, hogy eltört, de ne aggódj. Az én macskám farka is el van törve már vagy 3 éve és ugyan kicsit kókadt, talán valakinek csúnya, de semmi más baja nincs, nagyon jól mozog, és igazából pofira se volt soha szép... Pár nap és meggyógyul, majd beforr a talált helyzetben, és egy picit ferde lesz, ez van ;)
Ha akarod, elviheted orvoshoz, de felesleges, ez normális a cicáknál.
Szia! Nekünk volt már két macskával is, hogy eltört a farka, mondjuk nekik a vége mindkét esetben, olyan 3-5 centi.Idővel ez elhalt, és leesett magától, elhagyta az udvaron :D.De semmi baja nem volt aztán, csak kicsit rövidebb lett a farka.Meg eleinte érzékeny volt a helye, és rohangált fel-alá.
Szerintem ha az utolsó pár centiről van szó, akkor neki is leeseik, ott már nagyon vékony.Ha meg fentebb tört el, akkor tényleg lógós lesz a farka, ilyet is láttam már, attól semmi baja nem lesz, majd megszokja.
A mi macskánknak is eltört a farka, elütötte valami, és úgy ordított egész nap, mint a ház. Orvos levágta a farkát, másnap szinte semmi baja nem volt, azóta is egy kis csonkkal egyensúlyozik.
Ha a tied nem ordít, akkor lehet hogy nem törés.
Szia!
Szerintem vidd el dokihoz. Nehogy valami gyulladása legyen, ami antibiotikumot kíván. Általában attól szoktak a cicák szomorkásabbak lenni. Ha meg nincs semmi baja a doki szerint sem, legalább te is megnyugszol.
Ajj, milyen peches volt szegény :S!
Sajnálom!
:(((((
Szegénykém..
Nagyon,nagyon sajnálom.
Biztos, hogy nagyon jó gazdija volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!