A dorombolás mit jelent?
Figyelt kérdés
2009. jan. 28. 15:08
1/8 anonim válasza:
Azt, hogy a cicád jól érzi magát.
2/8 anonim válasza:
Két esetben dorombol a cica: vagy akkor, ha boldog és elégedett (pl. éppen simogatod), vagy akkor amikor fél. Például állatorvosnál is lehet, hogy elkezd dorombolni a macsek, mert be van tojva és így nyugtatja magát. A dorombolás jótékonyan hat az emberre is, mérések szerint csökkentheti a vérnyomást.
4/8 anonim válasza:
Vagy mert jól érzi magát, vagy mert beteg (hihetetlen, de ilyenkor is képesek dorombolni).
5/8 anonim válasza:
Szia.
Én is két félét figyeltem meg,az egyik,mikor elégedett,a másik mikor fél,de akkor magasabban és morgósabban dorombol,nálunk cicakiállításon csinált ilyet.
Azt viszont már több kismamától is hallottam,hogyha hagyták,ráfeküdt a cicus a hasukra(na nem egy 20 kilós puk-kandúrra gondolok),és elkezdett dorombolni,akkor a baby iszonyat erős stepp-táncba kezdett odabent.
Valamint azt már orvostól tudom,amit előttem is írt valaki,hogy a dorombolása,főleg,ha rajtad történik,akkor nyugtató,lazító hatású,így az idegi alapú vérnyomás csökkenhet.
6/8 anonim válasza:
Legfőképpen örömet jelet, de kínos helyzetekben is dorombolhat. Sőt fájdalmában is.
8/8 anonim válasza:
Vagy valaminek örül(simogatás), ha pedig nyávogással van kombinálva akkor a cicád megéhezett:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!