Hol lehet kapni olyan macskafüvet, ami folyamatosan terem?
Figyelt kérdés
Eddig csak olyannal találkoztam, amit pár hét után ki kellett dobni, mert kiszáradt vagy bepenészedett.2011. jan. 4. 15:13
1/7 anonim válasza:
Van, aki vízipálmát tart. Én sokáig búzát hajtattam. Vastag vattaágyba vetettem, mert a cica kirángatja a szálakat. Párszor lehet vágni, aztán, ha sárgul, már mehet a következő vetés.
2/7 anonim válasza:
Ami azt illeti semelyik növény nem él túl egy nem megfelelő gondoskodást. Márpedig a fű nem penészedik be magától, szóval rossz helyen keresed a hibát.
3/7 A kérdező kommentje:
Miért? Van, akinek ez a fűrészporos verzió tö
2011. jan. 4. 15:40
4/7 A kérdező kommentje:
...bb hónapig él? (bocs, a kislányom elküldte az 1. részt)
2011. jan. 4. 15:41
5/7 Platypus válasza:
Ha rendes virágföldbe vagy homok és föld keverékébe veted a magot, akkor nem penészedik ki és rendszeres locsolás mellett kiszáradni sem fog. Búzát sok helyen lehet kapni, piacon, takarmányboltban, drogéria bio-polcán.
6/7 anonim válasza:
A kapható cicafüvek nem örök életre vannak. Ráadásul spórolósan van benne a forgács és a cica mindenestül kikapja belőle.
7/7 anonim válasza:
Legegyszerűbb és legolcsóbb, ha veszel egy 1kg fűmagot és azt veted cserépbe/virágföldbe.
Az 1kg fűmag nagyon sok vetésre elég, 1-2 hét alatt szépen kihajt.
Ha elkezdene tönkremenni, akkor vetsz újat.
Mire az előző teljesen gallyra megy, az új már készen áll.
Én így csinálom a folyamatosan termő cicafüvet :)
Persze valamikor sokáig kitart, de néha meg leveri a cicus vagy kihúzogatja. No meg idővel mindenképpen sok lesz benne a száraz fűszál és ezért inkább újat készítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!