Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hol lehet kapni olyan macskafü...

Hol lehet kapni olyan macskafüvet, ami folyamatosan terem?

Figyelt kérdés
Eddig csak olyannal találkoztam, amit pár hét után ki kellett dobni, mert kiszáradt vagy bepenészedett.
2011. jan. 4. 15:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Van, aki vízipálmát tart. Én sokáig búzát hajtattam. Vastag vattaágyba vetettem, mert a cica kirángatja a szálakat. Párszor lehet vágni, aztán, ha sárgul, már mehet a következő vetés.
2011. jan. 4. 15:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Ami azt illeti semelyik növény nem él túl egy nem megfelelő gondoskodást. Márpedig a fű nem penészedik be magától, szóval rossz helyen keresed a hibát.
2011. jan. 4. 15:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Miért? Van, akinek ez a fűrészporos verzió tö
2011. jan. 4. 15:40
 4/7 A kérdező kommentje:
...bb hónapig él? (bocs, a kislányom elküldte az 1. részt)
2011. jan. 4. 15:41
 5/7 Platypus ***** válasza:
Ha rendes virágföldbe vagy homok és föld keverékébe veted a magot, akkor nem penészedik ki és rendszeres locsolás mellett kiszáradni sem fog. Búzát sok helyen lehet kapni, piacon, takarmányboltban, drogéria bio-polcán.
2011. jan. 4. 15:49
 6/7 anonim ***** válasza:
A kapható cicafüvek nem örök életre vannak. Ráadásul spórolósan van benne a forgács és a cica mindenestül kikapja belőle.
2011. jan. 5. 12:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Legegyszerűbb és legolcsóbb, ha veszel egy 1kg fűmagot és azt veted cserépbe/virágföldbe.

Az 1kg fűmag nagyon sok vetésre elég, 1-2 hét alatt szépen kihajt.

Ha elkezdene tönkremenni, akkor vetsz újat.

Mire az előző teljesen gallyra megy, az új már készen áll.

Én így csinálom a folyamatosan termő cicafüvet :)

Persze valamikor sokáig kitart, de néha meg leveri a cicus vagy kihúzogatja. No meg idővel mindenképpen sok lesz benne a száraz fűszál és ezért inkább újat készítek.

2011. jan. 5. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!