Hogy lehet"megkérni", hogy ne doromboljon?
Figyelt kérdés
Persze ne úgy , hogy bántsam.
MIndig mellettem alszik, és nem tudok aludni amig dorombol...és amikor lefekszünk akkor utánna még mosakszik és oda bújik hozzám.Az egész befekvés után még 30-35perc mire elalszik.
Szeretem nagyon, meg minden.De azért jobb lenne.
2011. jan. 3. 21:04
1/12 anonim válasza:
Sehogy. A cica, ha meg van elégedve, hangosan dorombol.
2/12 anonim válasza:
Sehogy. Egyrészt azért, mert a tudomásom szerint ilyesmiről nem lehet leszoktatni a cicát. Másrészt azért, mert ő ezzel jelzi, ha boldog, elégedett, jól érzi magát, szeret téged, örül neked, de néha, ha valami baja is van, ezzel vigasztalja magát. Ne akart ezt tőle megtagadni!
3/12 anonim válasza:
Próbálj meg nem hozzá érni, ha már odafeküdt. Az enyém egy idő után abbahagyja, ha nem piszkálom. Ha véletlen hozzáér a könyököm akkor viszont újra rákezd. Am tudom milyen idegesítő tud lenni, ah fáradt az ember, de gondolj arra hogy szeret. Én is igyekszem erre gondolni:) Bár néha megunom és átrakom a fotelba, de lelkes és visszajön:)
4/12 A kérdező kommentje:
Hát ha boldog akkor nem zavar.Szeretem Őt nagyon, csak néha már sok.Meg olyan hangosan dorombol.
KÖszönöm a válaszokat.
2011. jan. 3. 21:22
5/12 A kérdező kommentje:
Nekem is mindig vissza jön:)
2011. jan. 3. 21:22
6/12 anonim válasza:
Nekem a kutyám horkol, de úgy hogy áthallatszik a másik szobában.
A dorombolásról se lehet leszoktatni a cicát, a kutyát meg a horkolásról.
Én már megszoktam, horkolásra szoktam elaludni. :-D
7/12 anonim válasza:
Az enyém is folyton dorombol nekem az ágyban, és nem kell hogy hozzáérjek, csak úgy magától is.:) Imád velünk aludni és ennek így ad hangot, de engem nem zavar, sőt megnyugtat a dorombolás. Szerintem nem lehet erről leszoktatni, légy vele kicsit elnézőbb, szeretetből csinálja.:)
8/12 anonim válasza:
Szeretem mikor este lefekvéskor odabújik hozzám és dorombol, és egyenesen imádok úgy kelni hogy a fejem mellett fekszik és "zörög" (persze nem hajnalban) már ezzel jobban indul nap, és feltölt energiával a szeretete. Olyan édes, mikor kinyitom a szeme rákezd, mert figyel, ha becsukom kicsit később abbahagyja, és ha kinyitom megint rákezd. Imádom.... :D
9/12 anonim válasza:
Az enyém amint befejezte a dorombolást, minden mozdulatánál pürrög egyet (ha fordul, ha zajt hall...). Egész éjjel. 3 éves, amióta velem van ezt csinálja. Nem sikerült róla leszoktatni, igaz nem is próbálkoztam vele mert nem lehet. Egyszerűen megszoktam, szerintem mást te sem tehetsz :)
10/12 anonim válasza:
Bizonyított tény hogy a dorombolás nyugtató hatású az emberre. Engem is nagyon megnyugtat, és sokkal jobban alszom ha a fejemen dorombol a cica. :) Úgyhogy nekem szinte felfoghatatlan hogy valakit ez zavar. De hát nem baj ez, mindanniyan mások vagyunk. Sosem fog róla leszokni, max kizárhatod a szobádból ha már nagyon zavar. De szerintem ezt te sem akarod, mert a szavaidból kkiderül hogy nagyon szereted őt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!