Mi baja lehet a cicámnak?
2 cicám van de most csak az eggyikről van szó.
Már hetek óta tüsszög.Van amikor 1 nap csak 3-4x de van amikor rengetegszer.
Nem tudom, hogy állatorvoshoz vigyem-e de a szüleim azt mondták, hogy nagyon drága.
És nem rég voltak betegek az állataink.
Az érdekelne hogy nincs valami otthoni fortély amivel javulna a tüsszögése ?
13/L
Szia!
Nekem is van 3 cicám.És ezt én is tapasztaltam hogy tüsszögnek.Szerencsére hamar elmúlik így nem kell komoly gondot csináljunk belőle.De ha csak ez az 1 jel van , tehát jól eszik,aktív,az ürülékével sincs baj,és ugyanolyan az életkedve olyankor nem lehet komoly baj.Azt olvastam h ilyenkor a más lehetőség az hogy allergiás valamire vagy a klíma változás miatt van.Minden esetre ha komolyabb gondok lépnek fel(pl. belső láz,étvágytalanság..stb.) akkor feltétlen vidd el orvoshoz.
Remélem meggyógyul.Jobbulást a cicádnak!:)
13/L
Nincs semmi más tünete.
Ugyan olyan aktiv és bújos :))
Köszönöm a válaszokat!:)
És köszi az utolsó elöttinek aki jobbulást kivánt:)))
Csak az a baj hogy a meleg helységbe nem tudom beengedni mert a kutyáink meg a másik cicám ők nem kedvelik a cicát:|
Ölik egymást.
Ezért csak a lenti szinten ahova nem járunk sürün(De én minden nap lemegyek hozzá) a 15-16 fokos helységbe tud csak lenni.
www.haziallat.hu
Itt kérdezősködj =)
Amúgy az én cicáim is tüsszögtek, de nekik elmúlt.
Köszi az oldalt:)
Háát..A szüleim nem engedik meg hogy fölvigyem a szobámba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!