Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi baja lehet a cicámnak?

Mi baja lehet a cicámnak?

Figyelt kérdés

2 cicám van de most csak az eggyikről van szó.

Már hetek óta tüsszög.Van amikor 1 nap csak 3-4x de van amikor rengetegszer.

Nem tudom, hogy állatorvoshoz vigyem-e de a szüleim azt mondták, hogy nagyon drága.

És nem rég voltak betegek az állataink.

Az érdekelne hogy nincs valami otthoni fortély amivel javulna a tüsszögése ?

13/L

2011. jan. 1. 16:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A macskanátha lehet veszélyes is, de látok egy kóbor cicát évek óta, aki jól elvan a tüsszögésével. Az is számít, hogy milyen fajta cica, fajtiszta-e, milyen nemű, és mennyire szokott a hideghez, mert pl egy szívós lány, hideghez szokott kinti házimacskának nem árt annyira, mint egy állandóan lakásban tartott fajtiszta kandúrnak, ne adj'Isten herélt kandúrnak, ami a leggyengébb, legérzékenyebb fajta.
2011. jan. 1. 16:54
 2/14 A kérdező kommentje:
Lány és lenti szinten van a 15-16 fokban napi szinten már 2 éve.
2011. jan. 1. 16:56
 3/14 anonim ***** válasza:
Házicica? Akkor talán nem várható, hogy komolyabb baja lesz, de mindenesetre most engedjétek be a melegbe, és ha mégis bágyadna, rosszabb lenne az állapota, nem enne, akkor vidd el orvoshoz feltétlen.
2011. jan. 1. 16:59
 4/14 anonim válasza:

Szia!

Nekem is van 3 cicám.És ezt én is tapasztaltam hogy tüsszögnek.Szerencsére hamar elmúlik így nem kell komoly gondot csináljunk belőle.De ha csak ez az 1 jel van , tehát jól eszik,aktív,az ürülékével sincs baj,és ugyanolyan az életkedve olyankor nem lehet komoly baj.Azt olvastam h ilyenkor a más lehetőség az hogy allergiás valamire vagy a klíma változás miatt van.Minden esetre ha komolyabb gondok lépnek fel(pl. belső láz,étvágytalanság..stb.) akkor feltétlen vidd el orvoshoz.

Remélem meggyógyul.Jobbulást a cicádnak!:)

13/L

2011. jan. 1. 17:14
 5/14 anonim ***** válasza:
Valóban drága az állatorvos, de egy élet sokkal többet ér... ha tényleg beteg, akkor nehogy már azért pusztuljon el, mert drága az állatorvos... ezt a szüleid is megértik talán...
2011. jan. 1. 17:17
 6/14 A kérdező kommentje:

Nincs semmi más tünete.

Ugyan olyan aktiv és bújos :))

Köszönöm a válaszokat!:)

És köszi az utolsó elöttinek aki jobbulást kivánt:)))

2011. jan. 1. 17:40
 7/14 A kérdező kommentje:

Csak az a baj hogy a meleg helységbe nem tudom beengedni mert a kutyáink meg a másik cicám ők nem kedvelik a cicát:|

Ölik egymást.

Ezért csak a lenti szinten ahova nem járunk sürün(De én minden nap lemegyek hozzá) a 15-16 fokos helységbe tud csak lenni.

2011. jan. 1. 17:43
 8/14 anonim ***** válasza:
Saját szobádba nem tudod bevinni, a többiektől elzárni?
2011. jan. 1. 22:09
 9/14 Angelica1992 ***** válasza:

www.haziallat.hu

Itt kérdezősködj =)

Amúgy az én cicáim is tüsszögtek, de nekik elmúlt.

2011. jan. 2. 05:33
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszi az oldalt:)

Háát..A szüleim nem engedik meg hogy fölvigyem a szobámba.

2011. jan. 2. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!