Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A cicámnak folyamatosan...

A cicámnak folyamatosan kötőhártya gyulladása van, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Kiskorában volt neki macskanáthája, akkor az orvos írt fel neki szemcseppet és kapott szurikat is. Utána jó volt. Azóta kb 2 havonta újra begyullad a szeme, hiába törölgetem kamillával, csak a szemcsepptől múlik el. Mit csináljak vele?

Jelenleg nincs állatorvosra pénzem, a múltkor is elment rá vagy 15ezer ft...csak a szemcseppeket tudom venni, de ez így nagyon nem jó. Mitől lehet ez?

2010. dec. 29. 16:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, hogy panelba minek macska. Ne csodálkozz, ha minden baja van! A macska egy állat és az állatoknak kint van a helye! Ott érzik jól magukat!
2010. dec. 30. 13:21
 12/12 A kérdező kommentje:
A cica nagyon szereti a lakást. Játszik, szaladgál,jó a kedve. Nem tudom miért kellene családi házba tartani, hogy elüsse egy autó, megharapja egy kutya, vagy elkapjon valami betegséget. Foglalkozok vele, szeretem, veszem neki a szemcseppet. Egyszerűen csak nem értem, hogy mi baja lehet. Nem értem miért kell azzal jönni, hogy persze, hogy minden baja, ha nem az udvaron van. Szerintem normálisan tettem fel a kérdésem, foglalkozom a macskámmal. Nem attól lesz jobban, ha kirakom a hóba.
2011. jan. 1. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!