Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért csinálja ezt a cicám a...

Miért csinálja ezt a cicám a lábával?

Figyelt kérdés

Régen, verekedett a cicám ezért az első jobb lába megsérült. Szegénynek fájdalom csílapitot is kelet adni annyira fájt neki :\

Na most az a helyzet, hogy rengeteget foglalkoztunk vele, hamar meggyógyult.

De azóta folyamatosan felemeli a jobb lábát, de persze tud futni meg mászni is. Csak ha ül akkor emeli fel. :'D

Lehet megjátssza hogy foglalkozzunk vele?

2010. dec. 29. 09:24
 1/4 anonim válasza:

vagy csak megszokta, hogy fáj és ezért védi.

az én kutyámnak is be volt nőve a körme és vérzett. azóta rendbehoztuk, viszont most a hó hatására mindig felemeli miután bejön.

lehet a hideg miatt is.

2010. dec. 29. 10:50
 2/4 A kérdező kommentje:
nem hiszem, nyáron is ezt csinálja :\
2010. dec. 29. 10:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Biztos megjátssza... Elvittétek orvoshoz a sérülése után? Gyanítom nem. Könnyen lehet hogy eltörött a lába vagy olyan ízületi sérülése volt annak idején amit ti az otthoni kezelgetéssel nem tudtatok meggyógyítani, és rosszul forrt össze vagy rosszul rögzült az ízület. Ezzel most már nem lehet mit tenni.
2010. dec. 29. 13:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Az én cicámnak is megsérült többször is "harc" közben a lába. Ilyenkor nagyon kényeztetjük. És különös figyelmet szentelünk a lábacskájának. Igen, előttem is emelgette a lábacskáját gyógyulás után. És olyankor mindig kapott figyelmet.

Majd egyszer húgyköve volt és elég beteg lett tőle. Szenvedett pisiléskor. És amikor sikerült neki, akkor megdicsértük. Majd meggyógyult. És mi történt? Amikor meglátott, akkor azonnal pisilni kezdett és nézett rám. :-D Ez már kezdett kellemetlenné válni. Nem szidtam le, de nem kapott dicséretet és figyelmet. Így abbahagyta.

Tehát, valószínű figyelemfelhívás lehet ez részükről, mert szeretnék, ha rájuk figyelnénk.

2010. dec. 29. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!