Van valami előzménye annak, ha egy lánycica tüzelni fog?
Szia.
Az figyelemre méltó,hogy 10 hónaposan még nem mutat érdeklődést a "férfi társadalom" iránt.
Az én cicám 5 és fél hónapos volt,mikor először "tüzelt".A tünetei abban nyilvánultak meg,hogy éjjelente "nyargalászott" a szobában fel s alá,pedig velünk szokott aludni máskor,majd jött két "depressziós" nap,mikor nem evett semmit,és mindenért nyávogott,aztán beköszöntött 2 "jól célzott" simogatásra az egy hetes gyötrelem...Tényleg elég hozzá két simi a cicus hátára,és már dobja is félre a farkát,rogyasztja a lábát,és kürrög kegyetlenül.
Nálunk ennyi volt.Én azért odafigyelnék a drágára a helyedben,mert már hallottam olyanról,hogy kinti cicus bebagzott,és a fiúcicus rögtön meg is találta,és gyarapodott a catfamily a tüzelés legkisebb jele nélkül.A gazdi már csak a cicamama has mozgását látta meg,de akkor már késő volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!